RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 12 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hű, mi az a kitakart fül?
(A funkciót jól értem, hogy ha RtM-en beállítod hogy minimálblog legyen, akkor leveszi minimálra? Tehát ez egyfajta remote control? Visszacsinálható, vagy csak időzítéssel jön vissza a rendes blog?)

Szerintem arról szól, hogy amíg a RtM-ben van olyan task, aminek valamelyik tag-je minimalblog vagy nocomment, addig ennek megfelelően minimalblog üzemmódban van a blog. Amint a task elkészül, visszaáll a minden.

Tamás, Jajam és ez mennyire remek ötlet De azért örülök, hogy újra bevehetjük a blogot

mainframe, Tehát: akkor van minimálblog, ha az rtm Aktuális című listájában van minimálblognak vagy vizsgának címkézett bejegyzés.

Az Aktuális lista pedig bonyolult szabályok alapján áll össze, amit most itt nem részletezek.

Ha ezzel most a saját skilljeidet fejleszted (hogy ilyet is meg tudsz csinálni), akkor oké, de amúgy mi értelme ezért ilyen fejlesztéseken dolgozni? Egyszerűbb lenne egy minimálblog on/off kapcsoló.

Kristóf, tök egyszerű volt megvalósítani és marha hasznos, mert innentől nem kell a kódban pöcsölnöm azzal hogy ki-be kapcsolgatom a minimálblogot. Egyszerűen bekapcsol, amikor be kell kapcsolnia, nem kell hozzá a saját elhatározásom (!) sem.

Persze ettől még bármikor letilthatom sajnos, az igazi az lenne, ha nem tehetném


Haszprus
Azt nem értem, hogy azért, mert neked vizsgád van, miért kell a népes olvasótábort is korlátoznod?

Nehogy írni tudjanak valamit, amire reagálni akarnál, és ezáltal időt veszítenél?

egon, kb, meg még néhány ehhez hasonló érv.
Magamat nem tudom úgy korlátozni ha nem korlátozok mindenkit. (ugyanis kiléphetek.)

Haszprus nem először takargat valamit… Biztos titkos szuperhősi életét. (Mit tanítanak nekük a Szuperhősös filmek… szerintem. - Haszprus überblog) A munkahelyén két ablak között (Haszprus - Munkahelyi kilátások) pedig csakis a szuperhős álarca lehet felakasztva! Hmm, a kitakart fül ugyanolyan széles, mint a bme fül. Három, legfeljebb négy vékony betű lehet. HAS, mint Haszprus, A Szuperhős?


Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...