Haszprus

Mitévő leszek, ha nem lesz több órám a bme-n?

©   Haszprus   |   bme

Mit akarok kezdeni magammal?

lakástuning, bringa, kondi, új dolgok (új sportok), utazás, munkahelyen előrejutás, webes jelenlétem felfrissítése (design, publikus cv, blog alatt kódfrissítés stb), tanulás (képzések, könyvek, idegen nyelvek felfrissítése)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 13 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Majd ha dolgozol 8(+) órát a munkahelyeden, utána térjünk vissza erre a kérdésre

Én legalábbis azt hittem milyen király lesz ha nincs végre suli, és dolgozni kell csak és van mellette időm mindenre.
Hát persze. Reggel 7kor kelek (suli miatt szinte sose keltem ilyen korán), hogy f9re beérjek. Minimum 5ig bentvagyok, de inkább n6, f6. jó esetben 6ra hazaérek. Általában már se kedvem se erőm nincs bármit is csinálni.
Ha esti műszakot vállalom, és 2-re megyek, 10ig vagyok, az egész baráti lenne, csak azt meg kapcsolat szempontjából nem a legjobb…

Pedig nem a munkával van bajom. Szeretem amit csinálok, mindennap (hétvégén is) várom hogy mehessek be, és történjen valami. Ha hazaérek akkor is ezen kattogok, és nézem hogy mi történik a világban… Sose gondoltam hogy ennyire fel tud majd engem villanyozni bármilyen munka 2 napnál tovább.

Mindig mindenkit megkérdek, aki végzett, hogy milyen. Még nem találkoztam olyan villanykarossal, aki visszasírta volna a sulit. Sokkal megkönnyebbültebb volt mindenki onnantól fogva, hogy ez a teher lement róla, és végre - csak - dolgozhatott. Egyszer jó kis diskurzusba kezdtem egy fiúval, hogy ő is mindig megkérdez másokat, és ugyanez a tapasztalata. (Illetve hogy nem villanykarosok szívatják, hogy minek tanul annyit.

Ha engem kerdezel, akkor jo, ha ezekbol egyet meg fogsz valositani. De szerintem egyet sem fogsz.

The GuNN, Szerintem bele fog férni neki, most is viszonylag sok mindent csinál. Ha már nem kell tanulnia, akkor pedig szerintem pont Haszprus az, aki megteheti, hogy nem dolgozik szabadidejében. Szerintem bőven lesz munkaadó, aki ragaszkodik hozzá ugyanilyen időbeosztással. (Persze ez a karriermániájától is függ, már hogy mennyire tudja kicsit háttérbe tenni néha.

Sztem kettő a fenti listából tuti kivitelezhető. Utazni eddig is utazott, és akarata ellenére is előbb-utóbb elindul felfelé a ranglétrán, mint szinte mindenki

Tibi, Ez a ranglétra dolog olyasmi, hogy amíg felfelé törekszel, egyre kevesebb időd lesz. Aztán amikor főnökké válsz, onnantól fogva úgy parancsolod magadnak a szabadságot, ahogy akarod.

The GuNN, ezt milyen hangsúllyal kell értelmezni? elég kemény beszólásnak hangzik, de el tudom képzelni hogy nem az.

egyébként egészen biztos vagyok benne hogy a bme vége eddig rejtett energiákat fog bennem felszabadítani. ismerem magam.

Haszprus, (élőben letárgyalva, nem volt beszólás. sejtettem. )

Ha egyszer végzek a sulival… Újra megtudom, milyen érzés aludniiiiiiiii!


Ebből azóta valósult meg valami?

The GuNN,
1. nincs vége a bme-nek
2. lakástuning, utazás, kondi, snowboard, munkahelyen előrejutás so-so
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...