Haszprus

Grafika 2009

©   Haszprus   |   bme

Talán arról van szó, hogy nem hiszek benne hogy meg tudom csinálni. Nem tudom miért lehet ez. Egyszerűen nem merem elkezdeni se olvasni, mert félek hogy nem érteném. Elképesztő, rég voltam így tárggyal, de a grafikára annyira ráparáztatják az embert, hogy most mégis. Még a bsz szigorlattal voltam így anno, hogy féléveken át nem mertem megpróbálni se, aztán amikor igen akkor egy hét alatt elsőre meglett.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 16 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Én sem állok neki. Nem igazából a para miatt, inkább azért, mert tudom, hogy nincs elég időm úgy felkészülni, hogy ne csak bambán nézzem a kérdéseket. Meg azóta kiderült, hogy nincs is az utolsó héten vizsga a bsc miatt.

kb 20 ötös
egy négyes
két hármas
10 körüi kettes lett.
Ez nagyságrend kb.-ra.

153-ból
szóval kb. 30-an mentek át. nice.

Egész magas a megfeleltek száma, nem?
Látszik, hogy mennyien feladják (egyébként én is).
1000 emberből csak 153-an mentek el erre a vizsgára…


Szerintem tényleg sokan átmentek. Volt már kevesebb is, nem?


Ehehe. Haver mutatta ezt a blogot. Én már bsc rendszerben tanulok, de együttérzek Az 1000-ből, 153 ment el vizsgázni íráshoz csak annyit, hogy kb 100-150 embernek lett megajánlott jegye házikból (már változott: nincs zéhá, hanem 2 házi kell a aláíráshoz és 4 az megajánlott jegyhez).
De nyilván ez nem sokat változtat az arányon ph03nixx átjött grafikázni, amiből az lett, hogy rájöttünk, milyen jó dolog a sör Azért sok sikert holnap. Jövőre is találkozunk.

Hát sajnos igen valószínű, hogy visszatér a tárgy egy második évadra.

Még az alacsony részvételi arányhoz egy gondolat. Sokan direkt nem mennek el vizsgázni, még ha meg is van az aláírás, majd jövő félévben az összes házit alapon…

Én már akkor feladtam erre a félévre a grafikát, amikor az első házinál egy nap szívás után rájöttem, hogy azért nem tudok egy nyavajás görbét se jól kirajzolni, mert már a diasorból másolt kódrészlet is hibás.

Mivel ki akarták üríteni a hagyományos alapképzést, már be lehetett kerülni szakirányra krithiánnyal, azóta sincs meg a BSz szigorlatom. Minden félévben felveszem (0 kredit, ingyen van), de még csak egyszer mertem megpróbálni, akkor is csúnyán kivágtak. Következő félév elején már tényleg rászánom magam (Aha, persze).

10) Tisztelt Tanár Úr (nem regisztrált)
Grafika lightos.

Fika.

11) Antidrog Tanársegéd (nem regisztrált)
Nord: nekik is 0-ba kerül… De te nem diplomázhatsz nélküle. Ők ráérnek… Te nem. Brrr! Az Úr legyen teveled!

12) Antidrog Tanársegéd (nem regisztrált)
Ja és a Grafika vizsga eloszlásából világosan látható, hogy a tárgyat vagy ötösre tudod, vagy fúróra. Átmenet nincs. Olyan, mint a másodfokú egyenlet megoldóképlete. Vagy tudod (jeles(5)) vagy nem (elégtelen(1))

Látom esélyét, hogy a tanárbácsi is tudja ezt, és csak azért ad 2,3,4-est, hogy a dékáni ne csesztesse.

Antidrog Tanársegéd, szóval szerinted van egy másodperc ami előtt az ember egy adott vizsgasort elégtelenre, az azutáni másodpercben pedig ötösre írná?

Napkelet Csillaga új szabadidős elfoglaltságát láthatjuk, Hölgyeim és Uraim.

Antidrog Tanársegéd, De attól, hogy tudod a megoldóképletet, nem biztos, hogy az eredményt is érted.

De utáltam én is a grafikát!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...