Haszprus

Emberi ketrec

©   Haszprus   |   life

Reggel felkelek a lakásomban. Elintézem a dolgaimat, kimegyek a megállóba, eltelik az ajtótól átlag 3 perc, jön a combino. Átszállok a metróra, kb. 15 másodpercet töltök a napon, és már a föld alatt is vagyok. Megveszem a föld alatt a reggelimet, felmegyek a villamosmegállóba, várok kb. 2 percet a napon. Felszállok a villamosra, leszállok, kb. 1 percet gyaloglok a munkahelyemig. Dolgozok, megebédelek a munkahelyem kajáldájában, az épületből nem kell kimozdulnom. Végzek a melóval, max 5 percet várok a villamosra. Leszállok, 10 mp-et töltök el szabadban, metró, fel a combinora, a megállóban mondjuk 3 perc telik el. Leszállok a villamosról, kb. 1 perc múlva már otthon vagyok. Itthon netezek beájulásig.

Mennyit voltam szabad levegőn egész nap? Kb. 15 percet?

(Nem, ez nem egy átlag napom (sőt talán nincs is ilyen napom), de ha nem mennék sehova és nem lenne senkim, akkor az lenne.)

Egyesek annyira félnek a szabad levegőtől, hogy inkább többtonnás ketrecekben közlekednek.

Hogy elkényelmesedett az ember, képtelen már meglenni a ketrecei nélkül.


Btw kurvajó kedvem van. POWER

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Reggel felkelek a házban. Kimegyek a kertbe, beülök az autóba, 20-25 perc alatt melóhelyen vagyok, ahol beállok a garázsba. Lépcsőn felmegyek a negyedikre. Meló délutánig, lépcső le a kocsihoz, beülök, garázsból ki, haza, kertből fel a lakásba. Ennyi.
Ha edzeni is megyek, akkor melóhelyen garázsból ki, 500 méterrel odébb leparkolok az edzőterem bejáratától maximum fél percnyire, és edzés után innen megyek haza.

Biciklivel kéne melóba járni… Kéne…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...