RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

pentagrammát rajzol a szőnyegre egy éjfélkor feláldozott fekete macska vérével, aztán hármat köp kelet felé és angyali türelmet erőltet magára legalábbis itt a koleszban ez a célravezető megoldás.


..miért, feljöttek szólni, hogy hangos a zene?

mégjobban felhangosíccsa
ha nem bírja a cucca, akkor meg szól

Haszprus: nem, de segít levezetni a feszültséget

hehe, fogtam egy bugot a blogban: ha két komment percre pontosan ugyanakkor érkezik, akkor az oldalsó dobozban mást jelez ki a felbukkanó tooltipben utolsó kommentként, mint ami a hozzászólások között ténylegesen utolsóként jelenik meg. pl itt én voltam az utolsó, és WiZARD-ot írt ki jobb oldalt.

Nemcsak percre pontosan írtatok ugyanakkor, hanem másodpercre pontosan, és gyanítom hogy azért lett felcserélve a lastcomments résznél, mert az egy "cache-elt tábla" (biztos volna rá jobb szó is, mind1) tulajdonképpen, ergo az egy külön tábla => a frissítése külön történik => gyanítom egyik frissítés megelőzte egy hajszállal a másikat.

Volt egy haverom, aki szerint a hangos tüccögés legjobb ellenszere ha kipakolod az ablakba a lehető legnagyobb hangcuccot, és olasz operát tolsz rajta, ahogy csövön kifér. Én ennek a lágyabb verziójában némítottam el már ház előtt dübörgő autóhifit Beethovennel.

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...