Haszprus

Daily log 2009.10.13. MÁV Szakmai nap & Sör

©   Haszprus   |   barátok

Tegnap 7-kor zúztunk el itthonról, én kondiba vettem az irányt, bicepsz, kardio. 13-kor Schloddi felhívott, nincs-e kedvem sörözni, naná hogy volt. Feljött, aztán átmentünk valami kocsmába, közben kiderült, hogy mindketten megyünk ugyanarra a MÁV Szakmai nap nevű előadásra a BME-n, amit a MÁV vezérigazgató-helyettese tartott. Kíváncsi voltam rá. Sikerült is bejutni 3 korsó után, majd egy meki, ahonnan haza és Imoval kondi, hát, tricepsz. Kiégetett leszívott ez a nap is.

A blogból mindig a legjobb részek maradnak ki.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

1) Nevem? Senki (nem regisztrált)
Mi történt ezzel a bloggal? Lefagyott, mint az XP? Annyira azért még nincs kint hideg… Erre az oldalra sem érdemes már fenézni… Semmi szakmaiság… Elvesztél a Mátrixban?

Nevem? Senki, Mondjuk bennem is felmerült, hogy mostanában túl egoista és naplószerű lett a blog és kevés a Haszprus-t nem ismerőket érdekelhető írás. De ez egy magánblog, azt csinál vele a tulajdonosa, amit csak akar ugye… Bár én így is élvezem ugye… Vagyis élvezni nem élvezem, de annyira nem zavar ugye… Ellentmondásba kevertem magam ugye… Na majd a szerző jön és megmagyarázza a lustaságát ugye…



Hedge,..hehh..tényleg az, meg lusta is. ..remélem egy kicsit miattam..

Haszprus, …nem jössz hozzánk dolgozni?..szükségünk lenne még egy jó nyomozóra!

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...