Haszprus

After Sunday Cooling

©   Haszprus   |   barátok buli

Szóval tegnap este átjött Gio és dumáltunk megint egy iszonyat kurvajót. Jobb dolog nincs is a világon. Ja várjunk, most hirtelen eszembe jutott egy.

Sikerült lejutni a Coronitába Sunday Coolingra, csak előtte megint burkoltunk hotdogot, úgy látszik ez már ilyen hagyomány lesz nálunk, az éjszakai hotdogok valahogy mindig nagyon finomak, bátran ajánlom a Hajógyári melletti hévmegálló egyik büféjét, ahol istenes mindenes hotdog van 350-ért (vs a szigeten 700 birodalmi fizetőeszközt vesznek ki a zsebedből ugyanezért az élményért, de itt még hozzátenném, hogy a Coronitában van képük a 25 grammos legalja (elnézést attól aki szereti) Sport szeletet H-Á-R-O-M-SZ-Á-Z forintért (!) árulni - persze kérek is belőle kapásból ötöt).

Azt írtam tegnap délután hogy várom már hogy aludhassak végre egyet, erre éjjel f2 - 2 körül értem haza és reggel 4-5 óta kukorékolok - nem tudom mi van, a szervezetem azt hiszem nem szeret aludni.

09:25

disclaimer

Érkezett egy komment privátba:

Ha nem ismernélek, akkor azt hinném, hogy tolsz valamit és azért bírod ennyire

Rendkívül fontosnak tartom megjegyezni, hogy _SEMMIT_ nem tolok. Nyilván iszok valamit (általában pezsgőt), ami pedig hajt, a saját erőmön felül, az a Red Bull, vagy esetleg valami egyéb energiaital, és ennyi.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...