RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Viccen kívül, mennyit alszol?
Néha (vagyis rendszeresen, és állandósítva) nem árt, igen hasznos tud lenni!

Tudom, hogy egymillió dolog van, ami érdekli és izgatja az embert, és reálisan alig fér bele ezekből valami a napjaiba, de hát ez van Időnként lehet kicsit időt lecsípni az alvásból, de hosszútávon szerintem nem jó!
válasz 1 like

eL Geri, ahogy azt másvalaki kérdezte: alszom-e egyáltalán

hát próbálok figyelni rá hogy kipihenjem magam, ez konkrétan be van írva a naptáramba és a todo listámba, de nem egyszerű, és igazából ha rászánok hat (vagy esetileg akár nyolc, kilenc) órát, akkor is kurva fáradt vagyok. főleg hogy végig se alszom. a hatot se. felébredek előbb. kb akármikor van úgy, hogy allokálnék alvásra egy nagyobb intervallumot, mindig felébredek előbb. aztán nagy nehezen visszaalszom esetleg, az ébresztőre meg alig bírok felkelni, egyből alszom vissza. ezen kívül kb. 2,5 éve rendszeresen elalszom különböző helyeken (bulikban ), van hogy megérkezek valahova és egyből zutty alszom. nem direkt persze, egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele.

könnyű azt mondani hogy pihenjek többet, de egyszerűen felébredek és nem bírok visszaaludni. ha buli előtt alszom egyet, akkor is ugyanez van.

régi patron/coro bulik után ismert probléma hogy 24 óra ébrenlét után alszom 3 órát aztán felébredek és akármilyen fáradt vagyok, már nem tudok aludni.

az hogy kidobjam az összes bulit az ablakon, nem opció, meg amennyire emléxem, nem is ezekkel indultak az alvási gondjaim. mondjuk úgy, hogy még 1998-ra vezethető vissza a dolog, amikor a matáv 120 ft-ért kínálta 22-től hajnal 05-ig a netet, és azt persze suli mellett is ki kellett használni.

előfordulhat hogy 16 év alatt kinyírtam az alvókámat. de amúgy anyám elmondásai szerint már babaként se nagyon lehetett elrakni aludni. szóval a gyökerek mélyen vannak. a megoldást pedig nem tudom. fél évesen azért még nem sokat jártam coroba.

egyébként már jól vagyok [full power ] csak nehéz volt felkelni.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...