Haszprus

Mostantól csak bejelentkezve lehet olvasni a főo…

©   Haszprus   |   fejlesztés
Mostantól csak bejelentkezve lehet olvasni a főoldalon megjelenő bejegyzéseket. Sokminden elérhető bejelentkezés nélkül is, ugyanakkor sokminden nem.

Ez nyilván nem sokaknak tetszik, úgyhogy kísérleti jelleggel van így. Lincselés veszélye esetén visszaállítom a régi rendszert.

Update 01:51: kiváncsi vagyok hány olyan user lesz aki valóban regisztrál is azért hogy láthassa a főoldalt. csalogató nélkül usert fogni elég nehéz. szerencsére a jobb menüben bőven fellelhető még csalogató stuff.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Mi az amit nem lehet látni a főoldalon bejelentkezés nélkül?

Na először is meg kell súgjam azt a tényt, hogy a Haszprus blog olyan gonosz, hogy felismeri a usereket akkor is, ha épp nincsenek bejelentkezve. Ergo ha kijelentkezel, az nem változtat a helyzeten, csak nem tudsz élni a Haszprus blog által nyújtott prémium szolgáltatásokkal (marketing, figyelitek?).

Ha viszont törlöd a cookie-kat, akkor nem láthatod a bejegyzéseket a főoldalon, mert ekkor már tényleg nem tud beazonosítani a blog. Ezt leszámítva pedig úgy viselkedik, mintha szimplán csak ki lennél jelentkezve.

egyébként roppantul nem támogatom a fícsört. bár ezt valószínűleg mindenki nagyon lesz@rja.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...