Haszprus

Dogville

©   Haszprus   |   film
Megnéztem még a Dogville - A menedék (Dogville) c. filmet is. Elég kemény. Aki lájtos szórakozásra vágyik, annak nem ajánlott. Aki mélyértelmű filmre, annak is kicsit szenvedős lesz végégnézni, de azt hiszem meg fogja találni benne amit keresett. Egy film arról, hogy az emberek g@cik. Nem hagyja a nézőt gondolatok nélkül. Csak ne lőjétek le az első 10 percben.

User Rating: 8.4/10 (6,724 votes) top 250: #101
Genre: Drama / Thriller

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Dogville RuLeZ!En is lattam,moziban kicsit elalvos,plane az elso harmada,de aztan felporog.Ez a hulye sved (Van Hels...fraszt:Van Trier) tud valamit.

jé, nem hittem volna, hogy ebben a blogban majd pont a Dogville-ről találok valamit jó film volt. ha tetszett, akkor a Das Experiment is megér egy megnézést (ha még nem láttad volna).

jujh de durva beszólás volt ez

a das experimentet is láttam, ott volt a best filmjeim közt, amíg meg nem szüntettem a vinyómon a filmtárolást, mint olyat, helyhiányból.

[censored]'s vote for
Experiment, Das (2001)
Your recorded vote is 10.

Das Experiment is RuLeZor!(Bár kicsit sarkosabb...)

Lars von Trier az alkotó és 2006. január 5-től van egy új, hasonlónak beharangozott (nem láttam - tervben van, de nem úgy tűnik hogy játszanák ) PORT.hu - Manderlay c. film

adamo Tudom, az csak egy k* gyenge poén volt. Egy cikkem kapcsám meg is kaptam, hogy szar a humorom. Aztán megnéztem a kommentoló júzer egyéb kommentjeit, és szerinte ezek szerint mindeki és minden szar. Így nem bánom.

A Manderlay már szerintem kiment az otthoni mozikban. Itt Angliában meg akartam volna nézni, de lemaradtam róla, bár azt mondják, messze nem olyan jó, mint a Dogville. Mindenesetre remélem, még adni fogják valamikor moziban, ha hazamegyek. A végén még kénytelen leszek megvenni DVD-n.

mainframe jó-jó érzékeltem a humort csak hirtelen nem találtam Van Trier-t
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...