Haszprus

Sztárok országa

©   Haszprus   |   life szánalmas

IRCQuote fight! In the ring:

Balage
Dani kepzeld kivel talalkoztam tegnap
Balage
Lent volt a zpben a Bigbrother balint, a popey, meg vv oki
Balage
multkor meg lent volt a Pako
Haszprus
én meg vv3 tommyboyt láttam
(fiR3|off)en meg multkor westend mozinal egyik vv-s f###t
Haszprus
tele van az egész város kib###ott sztárokkal
Balage
egyszer lattam az indiant is
Balage
Haszprus
sztárok országa ez, én mondom

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 10 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Utálom a VV-t, a Big Brothert is utáltam, és az összes ilyen sz*r műsort. Hülyítik az embereket, ráadásul még egy nagy csalás is az egész. A halottas ágyamon sem küldenék SMS-t ezeknek a bumburnyák valóságshow szereplőknek.
Az meg szerintem egyenesen gusztustalan, hogy amikor kijönnek ezek az ingyenélők,nem elég, hogy már kész ''sztárok'', de azonnal lemzszerdődést kötnek velük a kiadók(közben a tehetségek meg éhenhalnak) és AZ EMBEREK PEDIG MEGVESZIK A LEMEZÜKET, A KÖNYVÜKET, A KOSZOS ALSÓNADRÍGJUKAT És MINDEN egyéb dolgot, ami róluk szól.
Nemsokrá kezdődik a VV4, ez bizonyos mértékben tükrözi az ország szinvonalát azzal, hogy erre még mindig van igény.

Egyébként tegnap a metrón velem szemben ült Szabó Leslie a Megasztárból, ők megéredmlik, hogy rajongjanak értük...

A zp-ben pedig valami nagyon nagy razzia lehetett, 1h körül kb. 50 rendőr állt a hátsó kijáratnál. Mi volt ott? Valaki tud valamit?

a legnagyobb "poén" egyébként az, hogy külföldön általában az emberek legfeljebb a harmadik széria után megunják a valóságshow-kat. idehaza nem.

Ja télleg, ide kapcsolódóan annyit hadd jegyezzek meg hogy most ausztriában mégiscsak elkaptam egy big brothert a tv-ben. Passzolok hogy melyik adón.

szigeten baratnom lelkendezve jott oda, hogy kepzeld osszehaverkodtam az okival, gyere te is!!! olyan edesen lelkendezett, hogy odamentem, hogy megnezem magamnak az illetot. na tessek elkepzelni egy mattreszeg alllatot aki minden masodik szamnal felment karaokezni, allt a szinpadon, elvezte hogy az emberek nezik, majd amikor odakeveredett hozzank epp azt taglalta hogy o mekkora arc es milyen klassz, hogy egy 50 forintos muanyag ongyujtoval van atszurva a fule...



Juteszembe: a legkeményebbet még nem is mondtam. Ma állok a Podmaniczky u-i trolimegállóban, és ki megy el előttem kabrióban? Győzike. Percekig sírtam barátnőm vállán, amiért fenthagytam nála a hajítódárdámat, amit haza akartam vinni.

Ja, és felzárkózom, ha így lehet: Én a BigBrotheres Renato-t láttam egyszer csocsózni. Egy alacsony kis seggdugasz. És egyszer közvetlenül mellettem állt Palcsó Tomi a Megasztárból, az egyik csepeli buszon.

No, hogy én is beszámoljak:

Tegnap(mire megjelenik tegnap előtt) a 7-es út melletti Shell benzinkútnál láttam Vuity Truvkot, amint elhajt WV Sharan-ján és közben Túró Rudit majszol…
Na, most akkor nem úgy volt, hogy az USA-ban tanít?
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...