mainframe

No munkához idő kell

©   mainframe   |   life szánalmas

Történt egy nap, hogy egy mesterember kezdett fúrni a ház előtt, és láttam, hogy egy ilyen kapaszkodókorlátot installál a lépcső mellé. Na mondom, akadálymentesítés, épp a napokban beszélgettünk róla Haszprussal. Az egész nap tartó zajt elviselem, mert Európa, ugye... Mire jövök le délután, látom hogy ott a korlát, de először rossz helyre fúrta fel, és áttette odébb, otthagyva az előző fúrás nyomát, ahogy volt. Este jöttem vissza, a korlát már sehol, ellenben ott fúrt a szomszéd lépcsőháznál, és ugyanazt a korlátot applikálta fel. Sokfélét gondoltam akkor, de elsősorban nem értettem mi a helyzet. Aztán amikor most, hetekkel később sincs korlát, se itt, se a szomszédban, ellenben a fúrásnyomokat meg a munka után maradt hulladékot itthagyta, másfajta gondolataim kezdtek lenni. Összeb@ssza itt a házat, ideszemetel, zajong egész nap, és lófasz eredménye sincs. Ugyanezt eljátszotta a szomszéd lépcsőházzal, és még ki tudja hánnyal. Vagy mert nem találta a címet, vagy mert piált, vagy mert simán egy hülye. Képzett munkaerő, óje.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Legy optimista. Lehet hogy par het mulva megerkezik jomunkasember#2, aki felteszi a kapaskodot az elokeszitett lyukakba. Na?

Haszprus hát persze hogy megérkezik, közvetlenül a télapó és a húsvéti nyuszi után

Túl sok scifit nézel

Egyszerű a rejtvény, órabérben dolgozik az ember, semmi más…

Akkor üljön ott és hallgasson zenét, leszarom, de ne rondítsa már tovább az amúgysemszép házunkat, plz!


adamo kell egy nagy meg egy kis kép…


Update: Sosem késő. Ma, azaz MA került fel egy korlát, ami ráadásul tök máshogy néz ki, más ponton csatlakozik a falhoz. TIH.


Nyilván az történhetett hogy az önkormányzatnak vagy a közös képviselőnek van egy rokona, aki korlátszereléssel foglalkozik. Megjelent tehát a kedves rokon a következő ajánlattal: van 5 féle korlát, melyik kell. Majd pedig az önkormányzat/közös képviselő nem tudott dönteni, látni akarta melyik hogy néz ki. Mivel a mesterembernek nem volt róla fotója (hisz csak az akció előtt pár órával jött a nagy ötlet hogy ő most korlátszereléssel fogja megcsinálni a szerencséjét), így élőben prezentálta a lehetséges variációkat. Nyugi Mf, lehet hogy még háromszor lecseréli.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...