Haszprus

Az előbbi lottós bejegyzésemmel kapcsolatban…

©   Haszprus   |   life
Az előbbi lottós bejegyzésemmel kapcsolatban XTR kollégával elmélkedve arra jutottunk, hogy mindketten szívesen létesítenénk valami lakóparkfélét a lottónyereményből, ahova a saját haverjainkat költöztetnénk be. XTR fejenként 3-500 négyzetméterrel számol, én inkább asszem kisebbre veszem ezeket a méreteket, szerintem tök fölösleges ekkora tér egy embernek, persze, luxus meg minden, meg 3,5 mrd, de nekem nem hinném h igényem lenne ilyen méretű lakásra. Főleg mivel én úgy képzelem, hogy a terekből igen sok közös használatú lenne. Pl. nappali, valami kajálda (esetleg nappaliba integrálva), konyha (amolyan majszolnivaló cuccoknak), mozi (persze kényelmes fotelekkel), konditerem, uszoda, ilyesmi. Ami még kircsi lenne sztem, az az, hogy a közelbe kéne költöztetni mindenféle éttermet meg egyebet, és noha ők a nagypublikumot is kiszolgálnák, minket high-priorityn szolgálnának ki. Közel lennének, így a házhozszállítás igen gyorsan menne tőlük. És a fenntartási költségük se lenne nagy (nekünk), hisz a publikum számára nyitva lennének.

Vicces, de csomó emberben rögtön az merül fel hogy a 3,5 mrd-dal hogy kéne spórolni hogy maradjon is. Spórolni. 3,5 mrd-dal. Beszarás Any comments?

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Természetesen sok az a 3-500 négyzetméter fejenként, de én ezt úgy gondolom, hogy hosszútávra. Tehát nem csak annyi, hogy odaköltözik mondjuk a három legjobb barátom, hanem a feleségük, gyerekek minden... Ha csak kicsit elemelkedünk a földtől, pl 70nm-es hálószoba, vagy 120nm-es nappali, akkor máris kell 500 nm. Nem kell, de jó ha van. Valamint szerintem nem lehet _csak_ közös nappali, mert kell az embereknek a magánszféra. Attól, mert anyagilag megoldanám egy-két ember életét, még nem lenne jogom beleugatni az életükbe... Így gondolom, mert megtehetem.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...