Haszprus

A BME HSZK-ból blogolok mert megtehetem. Sőt át…

©   Haszprus   |   bme élelmezés
A BME HSZK-ból blogolok mert megtehetem. Sőt átállítottam magyar nyelvűre a billentyűzetet is mert megtehetem. De nem emiatt vagyok itt, hogy ezt leírjam. Az imént voltam a Boráros téri McDonald'sban, s a következő vérlázító dolgot tapasztaltam... Van ugye ez a "60 mp-en belül kiszolgálunk" dolog. Oké. Kérek egy McRoyal szendvicset. A pultos csaj vigyorog ezerrel, megpróbál rábeszélni üdítőre meg kólára, közben leadja a rendelést, és megjegyzi magában, hogy 120 másodperc. Az órát nem indítja be, elkezd beszélni nekem arról, hogy milyen fantasztikus McDonaldsos plusz kaják vannak, mint pl. saláták és egyéb finomságok. Mondom nem kérek semmit. Erre a Smart kártya előnyeiről tart előadást és ad egy lapot amit elvihetek valakinek, hogy neki is lehessen Smart kártyája ha kitölti.

A szöveg közepén elindítja az órát. Mikor 40 mp-nél tart, hátraszól, hogy siessenek a McRoyallal, és pont időre elkészülnek vele. Hm. Érdekes. Vajon ez központi utasítás, hogy minél kevesebb ingyen cuccot kelljen szétosztaniuk? Megkérdeztem, hogy mikor kell elindítani az órát. "Háát nem minden szendvicsnél kell, pl. a tiédnél nem kell." Röhögtem egyet és eljöttem, hadd ne balhézzak ezen. Bár legközelebb biztos, hogy fogok, ha így gecóznak. Hát kapják be a f#szomat, mi az hogy nem kell a McRoyalnál időt mérni? Akkor múltkor miért adtak hozzá ingyé krumplit meg üdítőt? Vajon az eladó saját pénzéből megvendégelt engem? És a csaj miért indította be az órát 1 percnyi szövegelés után, ha nem kell beindítani?

Vannak érdekes dolgok, de a franc gondolta hogy a McDonaldsban fognak átverni. Hihetetlen.

Update azt elfelejtettem leírni, de roppant érdekesnek tartom megjegyezni, hogy ki van plakátolva a 60 mp-es akció, s a plakát alján az, hogy a pontos részleteket keresd a McDonaldsokban található plakátokon. Node ilyen plakát már nincs kirakva, szal a pontos részleteket egyszerűen nem lehet megtudni. Megkérdeztem egy McDonalds-alkalmazottat, hogy merre van ez a szabályzat, mire ő azt hebegte, hogy sajna ő új alkalmazott itt és nem tud semmi ilyesmit. Überkool.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 28 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Pont akkor frissítettél amikor nézegettem az oldalt

Pont akkor nézted az oldalt, amikor frissítettem... HSZK rulz, faster than ever. Bazz, úgy megy a Blog mintha localhostról böngészném.


Na megyek közgazdaságtanra. Cső. Utána talán még fizikára is, de ez mindig előtte derül ki, hogy van-e kedvem bemenni. Kedvem sosincs, de azért van hogy bemegyek.

Rakjál már fel egy mircet.

Balage növeld a hozzászólásaidban az ész-rátát.



Nem rakok, nemtom szabad-e szoftvert telepíteni, noha állítólag elfogadtam (és elolvastam) a HSZK szabályzatát. Hehe. Bazmeg, nem küldhetek be két hozzászólást 10 mp-en belül. Ideje megcsinálnom a trusted user cuccot a blogba, de oooolyan lusta vagyok, meg tanulni kell, meg minden, u know.

Hát azért mert mért vagyok ingyenélő geci, ha egyszer JÍR ingyen az a cucc baze?

Hát de felrakod, majd letörlöd, vagy

www.irc.at/webchat ...

Deszar, hogy ha te is hozzászólsz, akkor nem tudok hozzászólni

Hát ez van, úgy se bírtad volna megenni

Azt hittem, hogy 13 "ertelmes" hozzaszolas van...
Nem tudom Haszprus mennyi idos vagy de sajnos az egesz vilag egy nagy kapitalist McDonald's... Lasd tesco, allamhivatalnokok, bankarok...De nem politizalok...En ilyenen mar nem is akadok fennt. Sajnos rossz helyre szulettem rossz idoben...

zene: faithless_-_07_-_one_step_too_far_-music-madness.mp3

Szerintem jó a mc donald's, fölleg a big mac

Balage ezt hallgatja: Robbie Williams - Live Summer 2003 Length: 72:36 BitRate: 192Kbps

Ma egy hónapos a blogod,észre vetted?

Üdvözlöm az első regisztrált női bloglátogatómat

Tiffany, 19 vagyok egyébként. Ez a blog pedig nem feltétlen vetekszik tartalmilag egy bármilyen egyéb magazinnal Thx to Balage, nem utolsósorban

haaaat....boy vagyok... :-) csak a vezeteknevem annyira hajaz a Tiffany-ra, hogy baratok akasztottak ram. Ez mar enyhult Tif-re ...

Haszprus beszívta :-)

Bocs... :-)

Ahh shit, netes ismerkedés buktatói

En azt is gondolom, hogy egy kulon forum kellene par temeval mert igy nagyon szetszorodnak a hozzaszolasok es neha nem tudom kovetni ki kivel van...

Zene meg mindig Faithless_-_03_-_we_come_1_-music-madness.mp3

Hát én most hirtelen nem hinném hogy megfelelően szolgálná a blogot az, ha nem külön a bejegyzésekhez lehetne hozzászólni, hanem valamiféle egyéb témákhoz. Itt alapvetően nem az a célom ugyanis hogy a látogatóim egymással cseverésszenek, hanem hogy kommentálják az én bejegyzéseimet.

Milyen témacímeket tudnál elképzelni, vagy van vmi elképzelésed erről a külön fórumról? Szerintem egy külön fórum nem tudja szolgálni a fenti célomat.

Önző a fenti cél :-)

[ofkorsz :-D]

En meg azt gondolom, hogy a te napi gondolataidat kommenteljuk ezutan is , de en mar nagyon tudnak elvezni egy irodalommal, zenevel, filozofiaval, vagy csak ugy mindenkinek az eletevel foglalkozo kos "hozzaszolofalat". pl.:
Kedvenc irod...
Kedvenc filmed...
mit lattal utoljara...(mindenki azt gondol amit akar...)
esstébé, esstébé, esstébé..

jaaaa én is meg szeretnek tanulni ugy php-t programozni mint te...(ebbol szeretnem irni a diplomamunkamat...Majd kerdezhetek?

Tiff, ha ilyenekről szeretnél beszélgetni, arra tudom javasolni a forum.index.hu -t vagy www.lx.hu -t, ezeknek elég általános témakörei vannak, biztosan találsz magadnak megfelelőt. Sorry de a blog az blog, és az még belefér hogy ti kommenteljetek (örülök is neki), de nem szeretném a blogomat egy fórummá vagy valamiféle portállá változtatni, egyelőre.

Dobj egy mailt ide: haszprus[qkac]freemail[pont]hu.

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...