RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Mivel rajzolsz olyen szep grafikonokat ?


Az utóbbi néhány hónap elég síma, ezt hogy csináltad? PSP?
Odafigyelsz mostanság az étkezésre/sportolásra, vagy ez most magától ilyen?

Trendvonalad még mindig a 7napos?

dankoi, július 11 óta összesen 4x rögzítettem az adatokat excelbe (ennél ugyan többször voltam mérlegen, de mindig 66,x kg voltam, szóval minek írogassam), és azóta a trendvonalat is átraktam 4 feljegyzés átlagára…

Hogy mennyire figyelek oda… hát különösebben már nem, de szerintem a részemmé vált egy normálisabb étrend, beépültek zöldségek/gyümölcsök a fogyasztásomba, és sültkrumplit azóta sem ettem, immáron másfél éve Szóval odafigyelés nélkül egyszerűen normálisabban eszem, nomeg sportolok továbbra is.

Sült krumpli a legjobb. Milyen magas vagy te ehhez a súlyhoz? Már rájöttem, hogy 177. Szerintem kevés a 66, amíg aktívan atlétikáztam, addig a 180-as magasságomhoz voltam 72kg, de akkor még felsőtestben alig volt izmom, szóval szerintem olyan 75 lett volna ideális. Persze, ha nagyon könnyűek a csontjaid, akkor a 66 is lehet jó.

Ismét 75,5-öt mutat a mérleg, cserébe egész más alkatom van, elég sokat kondiztam közben (mondjuk annyira nem sokat, de mind1), cserébe viszont pillanatnyilag úgy érzem hogy szívesen leadnék pár kilót.

A dolog megfontolás tárgya, abszolút nem döntöttem még el hogy mi az eget akarjak, fogyni, szálkásítani, vagy tömegnövelni. Pillanatnyilag ez utóbbit végzem, az elmúlt 2 hónapban felszedtem 3 kilót (ha a június 20 körüli drasztikus fogyásomat is nézzük akkor 5-6-ot).
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...