Haszprus

Közelség, távolság, arcok, eredmények

©   Haszprus   |   barátok bme life
Ha bárki azt hinné hogy a közelségnek nincs összekovácsoló ereje akkor óriásit téved, hál' az égnek. Meglévő ismerettségeken is lehet erősíteni egyszerű közelséggel. A távolságnak pedig mindig bontó ereje van. (Mert az ember a mindennapokban kitörölheti a seggét azzal ha van egy olyan barátja akivel ugyan nagyon jól elvannak ha találkoznak, de ez csak szőkőévente egyszer fordul elő.)

Amúgy ma jó napom volt, egyik dolog hogy mindkét ZH-m meglett (ld. korábbi bejegyzéseim), másik hogy a mai BSZ pótZH1 se lett olyan borzalom, ponthatárt saccolok, mint mindig, utána kis magánkonzi arról, hogy mit hibáztam el és hogy is kellett volna jól nyomni a zh2-ben a feladatokat. Aztán itt van még egy kellemes kis társalgás pótzh előttről, meg utánról, nem kellett egyedül hazacsatangoljak, valamint dél körül amikor a két zh eredményt mentem begyűjteni, akkor is akadt társaságom, rulz. Baromnagy egyébként az egyetem területe, nem kis séta megszerezni minden helyről a kihirdetett eredményeket.

Holnap lenne Digit meg BSZ, de hogy be nem megyek, az hótziher, tanulok a pénteki bsz pótZH2-re. Egyébként említsük meg, hogy tegnap sajnos nem tanultam egy betűt sem, valahogy nem volt kedvem. Kellett volna de már túl régóta megy a hajtás, vagy nemtom.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...