Haszprus

Négy megapixel a minimum

©   Haszprus   |   hwsw
Ma amint az I-ben a fotókat készítettem, mögöttem egy-két nagyon elit magasságokban járó ember szükségesnek tartotta egymás között, de kellő hangossággal kitárgyalni, hogy manapság, hát már a négy megapixel ugye a minimum, ami alatt kibaszott gáz egy fényképező, és hát ugye a digitális zoom sem ér szart se.

El is szégyeltem magam amiért nem tartok lépést a korral, bár közben olyanokra gondoltam hogy vajon nem jobb-e egy 3 megapixeles szétkonfigurálható gép mint egy 4 megapixeles fullautomata, és ebből következően nem feltétlen biztos hogy egy hozzáértő ember a megapixelek alapján mondja meg egy fényképezőről hogy az most jó-e vagy sem, de ezt most részletkérdésnek tekinthetjük nyilvánvalóan.

Költsetek fényképezőre 1-2 évente minimum 2-300e Ft-ot hogy ne kerüljetek ilyen rém kínos szituációba. Persze lehet hogy cserébe kőgazdagnak lesztek titulálva, dehát Magyarországon az embereknek három csoportja létezik:

  1. a csórók ugye, hát ez full gáz réteg
  2. a kőgazdagok ugye, ők kapják be, nem igaz?
  3. és azok akiknek pont olyan cuccaik vannak mint magunknak, na ők a királycsávók, ők tudják mik a tuti cuccok, igaz tesó? nekem is ilyen van, ez nagyon tuti cucc. persze ha majd váltok és te nem, akkor átkerülsz a csóró kategóriába és röhögni fogok rajtad.
Ma biztos front van.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

legközelebb gigapixel alá ne add. az talán még egy darabig atomburzsujelit lesz ;-)
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...