Haszprus

Nosztalgiablog

©   Haszprus   |   fotózás
Azt hiszem, nosztalgiablogolni fogok azon életszakaszomról, ahonnan származnak olyan képek, amik valamilyen formában publikálhatóak. Ez javarészt 2002. április és 2003. augusztus közötti képeket jelent – bár lesznek korábbiak is –, tekintve hogy előtte csak analóg fényképező volt a családban, amivel nem sok kép készült részint anyagi, részint móka-faktor okokra visszavezethetően. 2003. szeptemberétől már blogoltam, és a publikálást érdemlő képek egy jórésze felkerült ide, másrészük pedig még nem elég idős ahhoz, hogy publikáljam.

A képgyűjteményem jelenleg 20 GB fölött van, úgyhogy ennek csak egy kis részét fogom leközölni, mindazonáltal így is kérdéses hogy vajon milyen szintű szűrést alkalmazzak rájuk. Pl. vajon legyenek-e tárgyfotók, amik számomra valamilyen formában érdekesek, vagy maradjak inkább a látványosabb és/vagy embereket (is) ábrázoló képeknél.

Tekintve hogy ez itt az én blogom, azt hiszem, kevéssé fogok rámenni a tömegkiszolgálásra. Ez már egy ideje nem célom, és nem is igazán érdekel hogy hányan olvassák, vagy hányan tartják érdekesnek azt, ami itt folyik.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...