Haszprus

Fony, algel, mérés, szemcsi

©   Haszprus   |   bme life történelem
10-kor elővettem zsebemből a telómat és aszonta, kell neki a puk kódom. Ami egy ~5 éves papírra van felírva. Fogalmam sincs, hogy hol van, és hogy egyáltalán megvan-e. Ami egészen biztos, hogy nem a kurrens lakhelyemen tartózkodik a papír. Nemtom most mi lesz.

A FONY ZH javítása folyamatban van. Négy feladat ugye. Tegnap a harmadikat javították ki, így 144 júzerből a 13. voltam a ranglétrán (5 of 7,5 pointz). Mára a negyediket is kijavították, így most 8. vagyok (9 of 15 pointz). A jelenlegi listavezető pontszáma 14, a második helyezetté pedig 11,5. Ha 144 júzerre nézzük, az átlag-összpontszám a két feladatra 1,93. Ha 85 júzerre nézzük (ennyien írták meg a zh-t), akkor 3,26, de tessék hozzászámolni hogy a 30. júzer után mindenki 3 pontot vagy annál kevesebbet kapott . Jövő hétre meglesz az első két feladat is. Nézek elébe.

Algel ZH-t is kijavították. 26 pointz. Ezzel a versenyzők létszámának pontosan egyharmadánál vagyok a pont szerinti rendezésben. Lehetne jobb is, de nem rossz ez se.

Szerdán megvolt a kettes mérésem. Érdemjegy: 5, és másfél órával hamarabb végeztünk. Pedig a hármas mérés anyagából készültem. Szerencsére a 2-esét már egy hónapja elolvastam, igaz, csak kevéssé rémlett. Nah legalább a hármas mérést illetően előre dolgoztam.

Sűrű a program és közeleg a depo, valszám, elektro. Ezektől félek, nem kicsit. PótZH, gyakiv, kereszt, mindezek elképzelhetők.

Szerdán pedig szert tettem egy überállat szemüvegre. Jessz.

Diszkópatkányok soundtrack rulez.

Vizsgaidőszakban 3 kurva tárgyból kizárólag csütörtökönként tartanak vizsgát, bakker

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...