life - 2005 április - 7 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Fony, algel, mérés, szemcsi

©   Haszprus   |   bme life történelem
10-kor elővettem zsebemből a telómat és aszonta, kell neki a puk kódom. Ami egy ~5 éves papírra van felírva. Fogalmam sincs, hogy hol van, és hogy egyáltalán megvan-e. Ami egészen biztos, hogy nem a kurrens lakhelyemen tartózkodik a papír. Nemtom most mi lesz.

A FONY ZH javítása folyamatban van. Négy feladat ugye. Tegnap a harmadikat javították ki, így 144 júzerből a 13. voltam a ranglétrán (5 of 7,5 pointz). Mára a negyediket is kijavították, így most 8. vagyok (9 of 15 pointz). A jelenlegi listavezető pontszáma 14, a második helyezetté pedig 11,5. Ha 144 júzerre nézzük, az átlag-összpontszám a két feladatra 1,93. Ha 85 júzerre nézzük (ennyien írták meg a zh-t), akkor 3,26, de tessék hozzászámolni hogy a 30. júzer után mindenki 3 pontot vagy annál kevesebbet kapott . Jövő hétre meglesz az első két feladat is. Nézek elébe.

Algel ZH-t is kijavították. 26 pointz. Ezzel a versenyzők létszámának pontosan egyharmadánál vagyok a pont szerinti rendezésben. Lehetne jobb is, de nem rossz ez se.

Szerdán megvolt a kettes mérésem. Érdemjegy: 5, és másfél órával hamarabb végeztünk. Pedig a hármas mérés anyagából készültem. Szerencsére a 2-esét már egy hónapja elolvastam, igaz, csak kevéssé rémlett. Nah legalább a hármas mérést illetően előre dolgoztam.

Sűrű a program és közeleg a depo, valszám, elektro. Ezektől félek, nem kicsit. PótZH, gyakiv, kereszt, mindezek elképzelhetők.

Szerdán pedig szert tettem egy überállat szemüvegre. Jessz.

Diszkópatkányok soundtrack rulez.

Vizsgaidőszakban 3 kurva tárgyból kizárólag csütörtökönként tartanak vizsgát, bakker

Haszprus

Ráng

©   Haszprus   |   bme life történelem
Szerda óta folyamatosan ráng a bal szemem. Alatt, fölött. Pedig most már túl vagyok az algel zh-n. Igaz ez nem jelent semmit, kedden fony, szerdán mérés, és ez akkor az utolsó "lájtosnak" tekinthető hét. Hát, überbrutál időszak áll előttem.

Update 13:11:


A dolgok heti bontásban. Napi sorrendezés nincs, csak heti, hetin belül oszlopokba szedve a számonkérések típusuk szerint. Az utolsó 3 fony kiszh dátuma csak tipp, hasraütősen.
Haszprus

Bankok

©   Haszprus   |   life
Bazeg, vigyázzatok ezekkel a modern technológiákkal*, mert ha nem telefonálok be a bankomnak hogy mi a rák van, simán kétszer vonták volna le a hétfői 6e ft-os vásárlásomat (telefonon is több körben kellett feltegyek kérdéseket hogy kiderüljön a turpisság). Csak néztem neten hogy mi a rákért vagyok mínuszban. Hát anyjukat, mindegyiknek, egyenként. Szeretek kártyával vásárolni mert sokkal kényelmesebbnek találom, de az ilyesmik borsot törnek az ember orra alá. Mi van ha nem nézem az egyenlegemet rendszeresen? Az ügyintézés amúgy full korrekt volt, gyors és fájdalommentes. 0-24h support rulz, szerencsére kevesen telefonálnak éjjel fél egykor.

*Modern technológiák szóhasználatom hátterében Veres András, püspöki titkár nyilatkozata áll II. J.P.p. halálával kapcsolatban: "Az Evangélium terjesztésére a modern technológiákat is felhasználta. Nagyon nyitott és kézséges volt" - Izé, szerintem a tv-t meg rádiót 2005-ben modern technológiaként megnevezni kicsit cinkes (a riport szövegkörnyezetéből kiderült hogy a tv-ről és rádióról beszél).
Haszprus

Szemcsi

©   Haszprus   |   life
Lefoglalóztam egy kurvajó szemüvegkeretet, jessz. Kontakt lencse projekt alacsony prioritásba lépett (napszemüveg mögé jó lenne).

A boltos szerint az Ofotért és a Vision Express nemzetközi hóhányók. Szimpi ez a bolt Ajánlás alapján mentem oda egyébként.

Ja, voltam három Ofotértben is előtte, egyikben odalépek egy csávóhoz akiről gyanítottam hogy a bolt egyik alkalmazottja. Megkérdeztem tőle: "Bocsi, te itt dolgozol?" (Mert nem volt semmi munkaruhában.) Mire ő: "Az attól függ…" Jézusom, micsoda alkalmazottak… Amúgy hányás keretek voltak mindhárom helyen.
Haszprus

Fodrászos, pólós, szemüveg-egyenesítős, iskolakerülős

©   Haszprus   |   bme fotózás life
  • Nem voltam valszámon
  • Nem voltam depón
  • Voltam fodrásznál
  • Voltam kiegyenesíttetni a szemüvegem szárát
  • Voltam pólót venni (ezzel célszerű lesz leállni)
  • Voltam a deák téri Megapixelben
Utóbbi helyen össze akartam komparálni a 20D-t és a 350D-t, már ami a keresőjüket illeti, tekintve hogy állítólag a 350D-nek kisebb, kevésbé látható. Két boltossal beszéltem. Az első hozzáállása a témához az volt, hogy ők nem egy tesztbolt hanem vevős bolt, a második viszont némileg készségesebb volt, hozott is egy 20D-t, 350D nem volt a boltban. De ha lett volna se bontják ki, és különben is lemerülve szállítják az akksikat. Ígyhát fogtam egy obi- és akksimentes 20D vázat a kezemben. Nem sokra mentem vele. Remek kis gép egyébként, művészi kivitelű.
Haszprus

Vision Express

©   Haszprus   |   life történelem
Voltam westendben vision expressnél. A vizsgálat ára 2200 Ft. Nem lehet kontakt lencsém, legalábbis reguláris, mert túl kevés könnyet termel a szemem. Sejtettük. Hüpp-hüpp. Úgyhogy üres kézzel, és könnyebb tárcával távoztam.

Közben - mivel két vizsgálat között várnom kellett fél órát, mert nem volt elég kapacitása a vision expressnek - megnéztem a Speedben az Oakley A Wire 2.0-s szemüvegkeretet (normál szemüveghez). Nem tudom, normális dolog az, hogy a lencse közepére raknak egy b#szott nagy O betűt, hogy véletlenül se lássad magad jól a tükörben a szemüvegen át, ha felpróbálod? Bakker.

A szemész csaj egyébként azt mondta, hogy menjek el egy normális szemészetre és nézessem meg, lehet-e valamit kezdeni ezzel a könny témával (pl. beültetnek egy hagymát a szemem alá vagy ilyesmi).

A Media Marktban megtaláltam az utolsó adag fotós tasakomat is, örvendetes.

Elzarándokoltam az Andrássy úton lévő Oakley bolthoz, ám zárva volt. Nem örvendetes.

A Boráros téren betoltam egy McRoyal menüt, örvendetes. Letelt kiszolgálás közben a 60 mp, és kaptam még egy krumplit, meg egy kólát. Nem örvendetes. Nyitva kell tartsam a szemem, bakker, ne rendeljek már menüt, ha úgyse tudják 60 mp-en belül hozni a szendót… Váá.