Haszprus

Telefónia

©   Haszprus   |   life
Mi a fasz van ebben az országban, jött annak idején a matáv, éveket kellett várni egy telefonvonalra, aztán számláztak impulzus alapú díjakat, ami mittoménhány percet jelentett.

Aztán oda fejlődött a technika hogy másodperc alapú számlázás létre tudott jönni.

Ma meg hol tartunk? Terjednek a 2-3-10 perces impulzusokban gondolkodó tarifacsomagok, az ősrégi vitamax kivételével [ami nekem is van egyébként] asszem már semmi se számláz másodperc alapon.

(Mielőtt vki meg akarna téríteni: telefonálási szokásaimhoz a vitamax illik, és valszeg minden mással szarabbul járnék.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Mi a fasz van ebben az országban? A matáv nem írja át a nevemre az új telefonvonalat. Addig az axeleró nem köti át a dsl-t. Ha a jelenlegi tulaj beleegyezző nyilatkozatot ír alá, és közben a matáv mégis átköti akkor "belekeveredünk" (ezt mondta az axi ügyfelese!!!)
A vízműnek tulajdoni lap kell a lakásról, hogy én fizessem ezután a lakás vízfogyasztását. (Mi a pi****csa közte van hozzá, hogy jogilag, hogy lakom ott?
A fűttőmű mindenféle adategyeztetés és jelszó, vagy ügyfélszám nélkül egy telefonomra átírta a régi lakóról az én nevemre a fűttést.
Az EON-nak olyan a formanyomtatványa, hogy az adóbevallás vizhordó boldogasszon hozzá képest...

és mi a fasz van ebben az országban...???

Mi a fasz van? Fejetlenség.

Jut eszembe az EON kedves húzása. Apu a helyi áramszolgáltató -tehát az EON jogelőd- nyugdíjasa volt. Halála után januárban intéztük a villanyórák átírását s a dolgozói kedvezmény is jár tovább Anyunak. A csilli-villi külön ügyfélszolgálaton csak néztek bambán, ők ezt nem tudják intézni, el kellett menni a központba a személyzeti osztályra. Eddig még csak csak oké. Aztán áprilisban ugyanaz a személyzeti osztály ugyanazon ügyintézője küldte a meghívót Apunak a nyugdíjastalálkozóra. Jólesett...

Másik jópofaság a bugyirózsaszín T-* céggel volt, de ez hosszú, leírtam a blogomban.

Szóval engem is érdekelne mi a fasz van ebben az országban...

Í, tettek rá még egy lapáttal bugyiék. Olvasható itt:http://href.hu/x/bjb

Már tele a tököm velük.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...