Haszprus

Elektro donez, 15 kredit

©   Haszprus   |   bme
Akit érdekel visszakeresheti a blogban hogy mennyit készültem elektróra, illetve nem, úgyhogy inkább leírom: éjjel 3-tól kb. 3:45-ig átnéztem egy-két dolgot, a zh utáni anyagrészből semmit. Azon gondolkoztam hogy lemondom. De nem. Megírtam és megérte mert kettes lett (elektróból kettest akartam). Viszont ennek fényében ha javítóvizsgázok valamiből, akkor az lehet hogy inkább az elektró lesz, és nem a fony. De a fony hasznosabb lenne (ld. számelm szigorlat) Ja és nem ment át mindenki elektróból bár egyéni eredményét senkinek se néztem meg, csak a jegyek oszlopra pillantottam rá, most már sajnálom.

Íllapotjelentés: 15 kredit eddig (szglab4 mérés1 fony elektro). Maximum 43 lehet. 48-ból (valszám nem).

Holnap Opre, el kéne olvasni még 210 + 50 oldalt. Zűrös, mert hulla fáradt vagyok, 2-2,5 órát aludtam éjjel. Kéne belőle ötös de már érzem hogy nem fog összejönni. Kibaszott pesszimista vagyok.

Eddig 1,5 az ösztöndíjindexem. Ha az alábbi eredményeket el tudom érni akkor már jó vagyok kellően (4,0-hoz):
anal: 3
algel: 2
depo: 3
opre: 3
szar: 3

Ehhez képest szeretnék depóból és opréból mondjuk ötöst. Opréból valszeg kizárt mert rövid a határidő, ld. fentebb.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Depóból rendesek, de azért gyakorolj rá rendesen! Amúgy segítenek meg minden, bár ismerős megkérdezett valamit és -6 pont lett az eredménye, szval van egy-két báránybőrbe bújt farkas köztük

fonyból a vizsgák sorszámának exponenciális függvénye a nehézség. minél későbbire mész el, annál szemetebbül javítanak. nem nehezebbek a feladatok, de a javítás. hmmm. fincsi. idézném bach tanárbácsit, amikor utolsó vizsgán 80% bukott, én meg sztem ötös tudásommal 2esről 3asra reklamáltam, ekkor ezt szólta őkopaszsága beíráskor: "hahaha, hát maga nem vett részt a mai vérengzésben? hahaha.."
mintha... grrr szeretem a cs tanszéket. hihi

3) zslevi (nem regisztrált)
Wizsga Wars III
The revenge of the SZIT
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...