Haszprus

Opre majd

©   Haszprus   |   bme
Na erre az Opréra még gyúrni kell, mert éjjel megin netfüggtem. A kettes nem cél, tehát inkább nem írtam annyit hogy meglegyen. Nincs semmi önkontroll. Persze mihez képest. Egy évvel ezelőtthöz képest a megtestesült önkontroll vagyok.

Mondjuk így hogy kétnaponta alszom összesen 6 órát, nem nehéz elveszteni az önkontrollt.

Csütörtökön Anal2 és valamikorra be kell iktatnom egy oprét. Nehéz ügy.

Update 16:09: az Oprét beteszem az utolsó hétre, így nem hagyok helyet dékáni iv-nek. Ami gáz, mert az opre beugrós (szóval elég csak szar kiskérdéseket kapni és kész), dehát ez van. Ha két hét múlva mennék, akkor felborulna az egész vizsgaelosztásom, lenne megint egy háromvizsgás hetem, mint amilyen ez volt, és azt beszopnám mint állat. (Igaz, a hét felében az ablakomat cserélték, ami sokmindenre elég rossz hatással volt.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

hja.. sztem nekem is be kell iktatni még 1 opre-t :-/ meg csütörtök anal2... hajjaj...
/me felettébb szereti a vizsgaidőszakot.

Sziasztok!
Most írok előszőr, és egyből bekezdek egy offtopic hozzászólással, bocsi!
Segítségeteket, véleményeteket szeretném kérni. most végzek a gimiben, és két helyre adtam be a jelentkezésem, BME mérnök infó és ELTE fizikus informatikus. úgynézki a pontjaim meglesznek mindkettőhöz (135-138 körül várom,de még ugye a szóbelik hátravannak), tehát gyakorlatilag csak el kell döntenem hova szeretnék igazán járni. Annyit tudok, hogy az ELTEs szak az kis létszámos (~70fő), BMEs pedig nagy (~450). talán nyíltnapok alapján elte kicsit jobban tetszett, de ebből a pár alkalomból nem lehet eldönteni melyik is jön be jobban. Még a megszerzett tudásom annyi, hogy az ELTE elméletibb képzést nyújt, még a BME gyakorlatibbat. Kérdésem: szerintetek hogy döntsek? ti szerettek ide járni? Véleményetek összességében az eddig leküzdött félévekről?
Köszi!
Milán

Szeva

Úgy látom a letöltött oldalaidból ítélve hogy nagyon várod már hogy bme-s lehess

Szerintem nem tudunk neked semmit se mondani mert szeptembertől kétlépcsős képzés indul a bme-n, ami egyrészt eddig nem volt, másrészt ez teljesen másmilyen mint a mostani. A mostani egy meglehetősen elméleti alapú képzést nyújt (ez az egyetlen bajunk vele, bár bízunk benne, hogy később jól fog jönni), míg a bsc/msc rendszerben a bsc egy gyakorlati szemléletű oktatás lesz amire ráraknak majd egy elméleti szintet.

Ez meglehetősen fura szerintem de mielőtt marhaságokat írnék, kérem kapcsojja ki.

Hát igen, visszaolvasgattam a bme-s postjaidat (az elmúlt hónapokban) szinte a kezdetekig. Ennyi az összes felhasználói élményem a mérnök-infóról :-) A bsc/msc szintnek már utánanéztem, és tudom róla hogy senki nem tud semmit.
Részetekről inkább olyan élményeket várnék, amitől megjönne (mégjobban) a kedvem a bme-hez, olyan apró dolgokat, amik nektek már természetesek, de egy (mégnem) bme-snek új. Szóval ti miért szerettek ide járni?
Kösziii!

én azért mert
  • közel lakom
  • jó az i épület
  • nem kell bejárni
ehh hát szerintem ha valaki nyilatkozna akkor csak elmenne a kedved
67-ből 62 versenyzőt megvágtak. - 2005/2. félév 1. fony vizsgája

különben nem ismerem az új felvételi rendszert de biztos hogy még mindig választhatsz hogy hova akarsz menni? mer pár éve még márciusban leadtad aztán kész ahova felvesznek első helyen oda kellett menni, tudtommal

februárban le kellett adni a jelentkezési lapokat, és idén még júliusig változtathatok a sorrenden egyszer. Egyenlőre 1. BME 2. ELTE a sorrend, mert a ponthatárok miatt így logikus, de ha kitalálnám hogy én eltés akarok lenni, akkor gond nélkül előre vehetném.

És épp az ilyen negatív dolgokat (is) szeretném megtudni, ezek azok amik a felvi tájékoztatóban nincsenek benne, meg amit mástól nem tudhatok meg, csak olyanoktól akik odajárnak.

(az indokaid meg, háát nekem mindkettő messze van, jó az elte ttk épülete is, bejárás meg mindenhol ugyanúgy fakultatív)

semmilyen komoly mérlegelés tárgyának nem szántam az indokaimat
de komolyan semmi se biztos hogy úgy lesz ahogy most van.

áh simánjó ha bejön a feeling akkor lehet Qpázni meg gólyatábor nagyon feelinges ám itt! mondjuk csajozni nem a karon fogsz az tuti de gondolom ELTE fizikus informatikus-on sem jobb a helyzet..

Egyébként ugy összességében én szeretek ide járni.. igaz tanulni nem árt ( há máskor nem akkor vizsgaidőszakban )


hat, ha engem (ELTE, pure physicist) kerdezel, akkor termeszetesen ELTE fizinfo, ugyanis itt kapsz egy kemeny elmeleti alapozast, ami utan ha van eszed megallod a helyed. igaz, a fizinfoban nem vagyok otthon, leven "csak" fizikus (ha hallottal errol a szakrol, akkor tudod miert "") de szerintem megerne erre menni. a BME - ahogy hallottam - valoban inkabb gyakorlati, de gyakorlatot szerezni minden melohelyre meg kell, diplomatol fuggetlenul, uh ha szakmat akarsz tanulni, akkor gyere ide.

let the flame begin

merész azt mondani a bme-re hogy gyakorlati. lehet hogy gyakorlatibb mint az elte (fogalmam sincs), de ugyanakkor 2 év alatt szinte semmi direktben felhasználhatót nem tanultunk még és fősulihoz viszonyítva is iszonyatosan elméleti.

nem mondanék ítéletet hogy ez most jó-e vagy rossz mert szerintem ez minimum 5 év múlva derülhet ki.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...