Haszprus

A gépész

©   Haszprus   |   film
The Machinist - 2004.
I'm getting sick of the Antagonist turns out to be the protagonist's alter ego twist, It was used in Fight Club … and then again in Secret Window. … it's no longer in any way origional of inventive in any way, It is infact becoming painfully predictable.
Bizony. Ez sajnos tényleg előre látható volt. Ettől eltekintve érdekes film, és hagy a végére az embernek egy kis gondolkodást amíg összerakja hogy mi is történt.

Ja az durva amit Christian Bale művelt a testével, ez az ember a filmen kívül is egy f***ing psycho

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Christian Bale legutóbb még nem tetszett (Neked) az Equilibriumban,mi történt azóta? A Szentivánéji Ílomban egész konszolidáltan nézett ki, nem volt semmi psycho a testével. Most mit csinált?


3) treasure (nem regisztrált)
Most láttam a filmet és kifejezetten tetszett. Hamar rá lehetett jönni a megoldásra, de azért a végén beraktak még egy csavart ezzel a cserbenhagyásos gázolásos dologgal. Nagyon jól megcsinálták, operatőri szempontból én adnék rá egy nagy 5-öst. Tetszett ez a nyomasztó képi világ. A zenével együtt telitalálat volt. Nem volt az a nagyon véres, ölös, gyilkolós film, de a feszültség e nélkül is adott volt. Hiába, ehhez érzék kell. Bale alakítása pedig hiteles volt, komolyan elhittem, hogy az őrület határán volt. (és nem csak a vékonysága miatt). Amúgy sok imsomniás valóban csont sovánnyá aszalódik, mert az anyagcseréjük folyamatosan igénybe van véve, vagy épp ellenkezőleg, baromira elhíznak. A mellékszereplők nagy része is klassz volt. Hús-vér emberek. Úgyhogy, nem bánom, hogy megvettem a filmet, még párszor biztos megnézem.

4) PalásTika (nem regisztrált)
Egy kis érdekesség, hogy a főszereplő Christaian Bale csontsoványra fogyott a szerep kedvéért. Bridget Jones mozira hízni kell, itt meg fogyni. Ó, „szegény” színészek, persze lilára panaszkodják a fejüket, de azt nem említik, hány gombóc fagyit tudnak venni a gázsijukból. Csak egyetlen egy mondaná azt, hogy „Lefogytam, de kit érdekel ebből a pénzből harminc cukrászdát/fogyitabigyárat megvehetek, visszahízok/lefogyok egy pillanat alatt”.
A Gépész - www.gamekapocs.hu

PalásTika Ez persze nagyon jól hangzik, hogy a filmért kapott pénzből hipp-hopp vissza tudják állítani a film kedvéért eltorzított testüket. Ilyet csak olyan írhat, akinek fogalma sincs arról, hogy valójában mivel jár ez! Megnézném Te mennyire egy pillanat alatt híznál/fogynál vissza..

Arról nem is beszélve, hogy milyen mértékben leterhelik ezzel a szervezetüket!

OK, megnéztem. Odabaszott. Kicsit gyengén volt felépítve a sztori, és szerintem nem minden reakció volt a helyén, de attól még odabaszott. És az a film ami ilyet tud, az jó.
Christian Bale meg egy állat. User No. PalásTika, várjuk hasonló teljesítményedet. Hidd el, összedobunk egy cukrászdáravalót ha bevállalod. Ilyet én nem tennék magammal súlyos-súlyos milliókért sem. Én éreztem szarul magam miközben néztem.

7) claudine (nem regisztrált)
Sziasztok!
Bevallom, kicsit hízott a májam amikor most újból ellátogattam hozzátok. Csak izgalmas ez a Bale, igaz? Kiváncsi vagyok mit alakított a The Prestige-ben, amit nem soká (remélhetőleg!) nálunk is vetítenek majd. A Harsh Time sem igérkezik rossznak, szerintem ezek a kissé erőszakos, de mégis a pozitiv szerepek állnak igazán jól neki. Megvan ezekhez a kellő karizmája...

na lejött... már csak be kéne ütemezni a héten

9) Aurus (nem regisztrált)
Nekem nagyon tetszett, jó kis film. Régen láttam már, de durva jó, szerintem ötletes, bár tény, hogy a végére ki lehetett következtetni a dolgokat.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...