Haszprus

Kecskemét

©   Haszprus   |   350d art fotózás történelem túra
Ajánlom figyelmetekbe a kecskeméti, egymást etető verebeket a megszokottnál kicsit nagyobb felbontásban. Egyébként nemtom milyen felbontásban kéne így 2005 tájékán tolni a képeket.

(Várom a hasonló verebes, kompakt géppel lőtt fotókat azoktól, akik - véleményük szerint - kompakttal is jobb képeket lőnek )



Update 23:15: úgy döntöttem, egyik madaras képemet be is küldöm a fotózz.hu-ra, az alábbi formában.


Tartalmilag nem ez a legjobb kép, hanem a verebesek közül a második, de az sajnos be van mozdulva, ez viszont technikailag az én szememmel nézve nehezen kifogásolható. Jó, majd biztos jön valaki aki megemlíti hogy a bal veréb környéke beégett, nagyszerű Sőt, hogy még további tippeket adjak, jobb lett volna ha nincs az a rózsaszín folt a háttérben. Remek.

Update 23:25: bammeg a fotózz.hu-n máris kritizálják a rózsaszín lófaszt. persze oké, még én is észrevettem. nem időben :'(

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 12 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

uhh, neked az a fotóstatyód ami olyan fekete és a válladon lóg?
a madarak szépek! (és végre látom, én az amatőr azt a jelenséget, hogy csak a fókusz éles. se előtte, se mögötte. értem. végre.)


azééé a budmil hátizsáák kicsit gas

Meg nő a pocakod, huuuu azt hittem csak én hízom....

a budmil az egyik legtartósabb cucc, csak lehet hogy kiment a divatból? nem tudtam, de te majd megmondod, ki trendi és ki az aki inkább maradjon az ajtón kívül.

komolyan mondom az ilyen gyíkarcok a legalja, akik azért szólnak be valakinek, mert nem vett valamiből újat az elmúlt x évben/hónapban.

szóljál már be lécci az ősrégi mobilomra is, meg még biztos találunk jópár nemtrendi cuccot az inventorymban, inkább nem írok listát. de annak örülök hogy te tetőtől talpig trendi vagy, jól esik ha az ember blogját trendi arcok tisztelik meg látogatásaikkal.

>jól esik ha az ember blogját trendi arcok tisztelik meg látogatásaikkal.

Igazán nincs mit

Mit húzod fel magad?
Ez folyik mindenhgonnan... "Nem baj, hogy betanított munkás vagy 450/h bérrel, de végyél kocsit, TV-t, házat, HITELRE..."
"Uram mit szólna hozzá...?"
Tegnap láttam egy matricát egy Kadetten: Igaz, hogy régi de ki van fizetve.
Hátt ennyit a trendiségről...

És akkor a 450 még nem is rossz.

Ilyen faság, mint ez a rózsaszín biszbasz nmiatt beszólni... Nehéz a profi fotós élete, látom én... Kűtted volna be fekafehérben

rózsaszín biszbasz: PSP-solution?

Tetszik a verebes kép.
A divatmajom emberekről megvan a véleményem... de nem pazarlom rájuk az időmet, ezért a következő, kissé közhellyé vált mondatot ajánlom figyelmükbe:

,,Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?''

(Talán ódivatú, de mindig érvényes és egyre aktuálisabb lesz)

Ja azt a rózsaszín izét el ne távolítsd, nekem pont az tetszik a legjobban
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...