Haszprus

5. félév könyvei

©   Haszprus   |   bme
Elmondom mit gondolok…



Na jó, inkább nem.

Puszta tényközlésként ez 15 kredit, azaz 3 db tárgynak a könyvei. Szintén tény hogy valszeg háromszor ennyi (kreditnyi) tárgyam lesz.

ASP.NET-be nem tanultam bele, problémásnak tartottam, nem voltak jó források, lehet hogy kellett volna venni egy könyvet, nem tudom, mindegy, 1-2 nap alatt feladtam és érdekesebb dolgokkal foglaltam le magam, így a webportálok fejlesztése nevű tárgyat valszeg nem merem felvenni (mivel bejárni nem tudnék rá és lesz még néhány órám amikre nem fogok tudni bejárni - konkrétan a számítógép-hálózatok, a valószínűségszámítás és a webprogramozás közül kettő).

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 14 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Szerintem pedig feltétlenül meg kellene ismerned egy korszerű operációs rendszert. Ez az IT jövője. Az ügyfélorientált látásmód. Az aspektusorientált programozás közelebb visz az iparág fejlődésének következő lépcsőfokához. A felhasználóbarátsághoz integrált fejlesztői környezetre van szükség. A lényeg az objektumorientált gondolkodásmód. A szoftverszabadalmi portfólió a szellemi tulajdon védelmének alapja, az innováció melegágya. Mi kizárólag Microsoft és Intel technológiákat alkalmazunk.

Haszprus, webprogramozás könyv felesleges, a tárgyat lehet abszolválni nélküle, ha meg valamelyik technológiával komolyabban akarsz foglalkozni, úgyse elég ez a könyv.

Túl sok könyvet veszel... Fele nem kell.

Nem kettesekre hajtok, utólag meg szar ügy sírni hogy de jó lett volna egy könyv ebből meg abból a tárgyból.

Webprog bizonyára menne könyv nélkül, de lehet hogy nem fogok bejárni rendesen. (Mert ütközik az szghálókkal és a valszámmal)

kivancsiva tettel, lemerem majd en is a konyveket jog 5. feleven.
az elso 4 felev osszesen kb 2 meter, szal nagyjabol ugyanott lehetunk sztem

de ezek nem magolandó könyvek

az a tokjo dolog, h mindenki azt hiszi a jogi egyetemrol, h magolas az egesz
ami reszben persze igaz (koszonhetoen nagyreszt a tomegkepzesnek es az oktatas szinvonalanak), de szerintem (illetve szamomra) a dolog a jogi logikarol szol, h tudjal mit kezdeni, ha meglatsz egy jogesetet. (persze rengeteg, akar summa cum laudevel vegzett hallgato van, aki erre keptelen)

a kresztanfolyam is magolás

egyebkent meg mindent, amit kesobb hasznalni akarsz, vmilyen szinten meg kell tanulnod (be kell magolnod, ha ugy tetszik, mondjuk teszem azt egy php scriptben 30-40 fuggveny nevet biztos )

nyilván, de amiben nem a magolás a lényeg arra nem mondhatod azt hogy az egy magolós téma. matekban is meg kell tanulni a függvényeknek például a neveit, mégse mondanám magolós tárgynak

bár a matek a programozáshoz képest tényleg magolás, szvsz

sztem a hangsuly a kreativitason van

@4: Webprogból egyetlen előadáson sem voltam benn, a vizsgán félidőben végeztem és ötös lett. röhögve megcsinálod te is.

@7: (ez ugyan offtopic, de csak nem moderálnak ki). ezt már mindig meg akartam kérdezni: a jogi logika miben különbözik a formális logikától? ez a kérdés akkor ütött szöget a fejembe, amikor láttam, hogy jogon jogi logikát tanulnak, de formális vagy matematikai logikát nem.

sztem nuanszokban, bar argumentumok a formalis logikanal is vannak (pl tobbrol a kevesebbre, kevesebbrol a tobbre kovetkeztetes, ellenkezore kovetkeztetes)

"ASP.NET-be nem tanultam bele, problémásnak tartottam, nem voltak jó források, lehet hogy kellett volna venni egy könyvet."
Vagy googléba beírni, hogy "asp.net tutorials"
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...