RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 10 hozzászólás


ADSL havi 10000Ft-ért ingyen!

"Könnyen kiszámolható, hogy az ötven felmondott ügyfél egy év alatt 7,8-22,8 millió forint veszteséget termel..." (index.hu) - megéri. annyiból vesznek egy reklámspotot az ertéelen, és az szerez nekik átlag 142,3 új ügyfelet.

Levente, LOL!

laccika, lehet, de én eddig elégedett axelero júzer voltam, és az első dolog amit a t-online-nál tapasztalok, az az, hogy korlátossá teszik az eddig korlátlan adsl-emet, miközben tökugyanannyit perkálok, mint eddig. vegyenek le a havidíjból párezret, és akkor lekorlátozhatják 150-re...


azért ne feledjük el, hogy 150g nem kevés. tedd a kezed a szívedre: mikor töltöttél le ennyit utoljára?
ezzel együtt persze a kurva anyját a t* cégeknek

Utoljára? Nos ezt itt nem írom le

A lényeg, hogy nyaranta el tudom képzelni a limit túllépését. És még csak nem is bizniszelek a sávommal, se szívességből, se máshogy.

7) b3ck (nem regisztrált)
Haszprus SPOT-os vagy?


9) HBP (nem regisztrált)
Hát..a legtöbb "egyszerű" felhasználó igenis nem töl le ennyit. Valóban hazug a krlátlanság állítása,de..én is dczek, néha megnézek valamit a korridor tv-n, de negyede nem jött össze.
Tudom, nem vok hard user, meg nem töltök le mindent,ami crack és free....ilyen is van.

Én se, és általában valóban csak töredéke jön össze, minden esetre 150 osztva 4,7-tel az 32. Ebből számolható egy s más. Ha valakinek több ideje van mondjuk nyáron napi 1-nél több filmre (átlagmagyar 4 órát néz tv-t naponta egész évben) akkor már szépen be is szopta a redvás pudvás túrós rétes méteres kékeres véreres rákos mákos cuccost. Vagy vessük fel hogy 2-en (netán többen) használják a vonalat, és rögtön még rosszabb a szitu.

Erről a témáról most ennyi elég is lesz.

Ez egy lezárt bejegyzés, nem fogad több kommentet.