RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

1) Gergő (nem regisztrált)
Szerintem a világ legjobb filme!!! Egyszerüen imadom, nem tudom meg unni. Talan azért is fogot meg mert amikor Sztalingradnal vannak az teljesen olyan amikor a Call of duty-t jatszanam!!!

Mert az ezt dolgozza fel, nem? Vagy az egy másik?
Nekem is nagyon bejött, bár már olyan szinten nyomasztó, h nekem kicsit sok is. De teljesen hiteles (bár ezt talán egy mesterlövész jobban el tudná dönteni... ) és hangulatos!

az jutott eszembe, hogy anno egyik barátom megdícsérte a puskára szerelt távcsövet, hogy úgy mutatják az azon keresztül nézést, hogy látszanak az üvegen a karcolások, és hogy ez milyen élethű.

nos valójában szerintem az üvegen nem látszódhatnának a karcolások, legalábbis nem ilyen élesen, hiszen nem 10 centire fókuszál ekkor a szemed hanem párszáz méterre

Ez olyan, mint a Terminátor-típusú filmekben amikor a robotok szemén át mutatják a világot, és írja ki szép sorban a rendszer állapotát, érzékelt célpont típusát, tévolságát, meg minden ilyen szart. Az egyszeri ember nem gondol bele, hogy egy robotnak egy diagnosztikát vagy egy számítás végeredményét kurvára nem kell látnia ahhoz, hogy tudja...
Én sem gondoltam bele ebbe a fókusz-kérdésbe.

> nem kell látnia ahhoz, hogy tudja...

már csak azért sem mert ha valóban látja akkor azt újabb számítások árán kénytelen képfeldolgozni, amit újra adatok formájában lehet hogy kiír, és azt megin feldolgozza, ...

6) Banderraz (nem regisztrált)
Szerintem ez a legjobb filmek koze tertozik amit valaha is lattam,mar csak azert is mert nagyon elethu es realisztikus efektekkel van megoldva.
Szernitem a film mindenkit megragad meg akkor is ha netan valaki nem az ackciora azaz a haborus reszre figyel hanem a haboru alatt kialakulo oszinte erzelemre Vassili estanya kozott.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...