Haszprus

Apróbb változtatások

©   Haszprus   |   fejlesztés

Friss témáknak és üzenőfalnak csökkentettem az alsó limitjét 4-ről 3 napra. A menüben a 13 hónapnál régebbi elemek alapból nem jelennek meg, csak ha az archívumlista fölé viszitek a kurzort. Csökkentettem az üzenőfal limitjét 30-ról 25 kommentre a főoldalon.

Megnéztem az utolsó 7 nap látogatóinál, hogy általában hány napokat állítanak be a különböző UI részekhez, és azt tapasztaltam, hogy először is örvendetesen sokan használják ezeket a testreszabási lehetőségeket, másodszor számomra egészen perverznek tűnő módon sokan 60 napot állítanak be az üzenőfalnak, vagy a friss témáknak, vagy magának a főoldalnak. Fura, mert 60 nap az kurvasok (főleg hogy a dolog {60, bejegyzéssel rendelkező} napot, nem pedig {aktuális dátum - 60} napot választ ki), és ezek az olvasóim eléggé visszatérő látogatók ráadásul (pár naponta olvasnak).

Miért hát a 60 nap? Nekem momentán nem fáj, csak nem értem. Ha gondoljátok, írjátok meg. Egyébként sokszor gondolkodtam rajta hogy a 60 napot kiveszem a menüből, mert minek, meg amúgy is csak fölösleges szerverterhelés, de most hogy látom, hogy ennyien használjátok, nyilván bennehagyom.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Eccerű. Az utóbbi néhány napban ugyan volt forgalom az üzenőfalon, de előtte kevésbé volt és zavart, hogy valami beszélgetésnek (ami persze kb. egy hónap alatt született ) a fele hiányzott.

Persze most marha nagy az aktivitás a falon szóval a 60 kezd kellemetlenné válni.

roppant kézenfekvő fícsör lenne, ha azt lehetne konfigurálni, hogy hány üzenet jelenjen meg az üzenőfalon, függetlenül attól, hogy az hány napon belül keletkezett.

a naplimit konfigolhatósága mindenképpen meg kell maradjon, azt gondolom jóval hasznosabb mint a darabszám limitációja. valami pár hónapja volt olyan hogy éjjel keletkezett vagy 40 üzenet a falon (lehet h rosszul emléxem), na az biztos nem férne bele senkinek a darabszámos konfigjába.

viszont két legördülő lista már hülyén nézne ki az üzenőfalhoz

en 3 napra allitottam a falat, es most pl egy uzenet sincs rajta, viszont igy megjelenik a felso "Üzenek" es az also "uzenni ohajtok vala" link is pontosan egymas alatt, sztem feleslegesen.
szerintem ilyen esetben eleg lenne csak az egyik

nem biztos hogy jó ötlet a júzerek elől eldugni a jól bejáratott linkjeiket mivel a két link különböző megfogalmazású. never underestimate the power of lameness.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...