Haszprus

Szolgálati közlemény: a szavazógép egy…

©   Haszprus   |   fejlesztés
Szolgálati közlemény: a szavazógép egy komoly intézmény. Haszprus pedig egyedül én vagyok. Ezért a párt nevében a hamis szavazatokat megsemmisítettem. Ne tessenek szavazni arra, hogy "Én vagyok Haszprus", mert az az opció nekem van fenntartva, grrr!

Ma amúgy kivételesen nem mentem be a reggeli úszásra [először], és angolra immáron harmadszor. Háromszor lehet hiányozni. Nemtom akarom-e folytatni az angolt, igazság szerint egyedül amiatt járok, hogy később is járhassak, de miért akarnék később járni, ha már most is szarnak tartom a benti angol oktatást? Túl nagy a csoportlétszám, és egyáltalán nem fekszik az hogy van házifeladat amit ráadásul le is osztályoz.

Amit ma vettünk digitális technikán azt többé-kevésbé értem, és az elmúlt előadások anyagaival is valahogy így vagyok. Ennek megfelelően elképzelhetőnek tartom hogy fel tudok készülni a jövő heti ZH-ra

Holnap gimnazista osztálytalálkozóm van. A nép nagyrészét nem láttam mióta leérettségiztem (2002 nyara), eltekintve kb. 10 embertől. Még nem tudom menjek-e, mert itt ez a jövő heti digit ZH és készülni kéne rá Olyasmibe nekem megéri erőt fektetni - pontosabban könnyebben ráveszem magam -, amiben látok némi reményt.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...