fejlesztés - 2003 november - 8 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Szolgálati közlemény: a szavazógép egy komoly intézmény. Haszprus pedig egyedül én vagyok. Ezért a párt nevében a hamis szavazatokat megsemmisítettem. Ne tessenek szavazni arra, hogy "Én vagyok Haszprus", mert az az opció nekem van fenntartva, grrr!

Ma amúgy kivételesen nem mentem be a reggeli úszásra [először], és angolra immáron harmadszor. Háromszor lehet hiányozni. Nemtom akarom-e folytatni az angolt, igazság szerint egyedül amiatt járok, hogy később is járhassak, de miért akarnék később járni, ha már most is szarnak tartom a benti angol oktatást? Túl nagy a csoportlétszám, és egyáltalán nem fekszik az hogy van házifeladat amit ráadásul le is osztályoz.

Amit ma vettünk digitális technikán azt többé-kevésbé értem, és az elmúlt előadások anyagaival is valahogy így vagyok. Ennek megfelelően elképzelhetőnek tartom hogy fel tudok készülni a jövő heti ZH-ra

Holnap gimnazista osztálytalálkozóm van. A nép nagyrészét nem láttam mióta leérettségiztem (2002 nyara), eltekintve kb. 10 embertől. Még nem tudom menjek-e, mert itt ez a jövő heti digit ZH és készülni kéne rá Olyasmibe nekem megéri erőt fektetni - pontosabban könnyebben ráveszem magam -, amiben látok némi reményt.
Kamu válaszokat adni a szavazógépnek rossz, érteeeeeeeeem?

Nem igaz, hogy eddig olvasóim közül rajtam kívül ketten is Haszprusnak képzelik magukat, ehh... Tudathasadásos olvasóközönség rulez Vagy biztos csak példaképüknek tekintenek és szeretnének olyan király csávók lenni mint ÉN. Azt hiszem ez lesz a helyes megfejtés.

Én vagyok a khirrrráj! Egyszerűen uralkodok...
Lelkem repes, mert egyre több regisztrált látogatóm van Nekik ezúton is köszönöm támogatásukat! Rögtön csinálok is egy szavazást ahol felmérem rólatok jól hogy honnan hallottatok a blogomról.

Update 16:17 Pattanjatok a szavazásra, és plz ne vegyétek poénra a két poén válaszlehetőség ellenére se.
A 8 óra alvás projekttel megint mi lesz? Azt hiszem, célszerű lenne áttérni 6 óra alvás projektre, az valahogy elérhetőbb cél, bár 90%-ban nem valósul meg az se. Még ébren leszek minimum fél órát. Ma elkezdtem ismerkedni a BSZ könyvvel belülről. Csütörtökön ZH. Durva dolgok vannak. Mindeközben egyre több regisztrált olvasója van a blogomnak. Bizonyára ez attól lehet, hogy atomkirály vagyok.

Uralkodom Önök felett.

Ha Ön regisztrált felhasználó, használja a blog interaktív dógait, mint pl. hozzászólási lehetőség, szavazási lehetőség, testreszabás. Ha Ön nem regisztrált felhasználó, itt az ideje hogy jobb belátásra térjen. A regisztráció a jobb oldalon, fenn található.