ScoobyZoli

Ismeretlen hívás

©   ScoobyZoli   |   film

When a Stranger Calls - 2006. Egy tinédzser bébicsősznek gazdag szülők gyermekeire kell vigyáznia egy luxusvillában, aznap este ismeretlen hívásokat kap, amelyek szép lassacskán a tapasztalt felvigyázót is rettegésbe ejtik. A film utolsó harmadában megjelenik a gonosz, és elkezdődik az élet-halál harc. A filmnek vannak igazán félelmetes jelenetei, a hangulat végig feszült, amit részben a jó vágások, a zene és a hangeffektek okoznak. Összességében brutális jelenetet a film végefelé látunk, azt megelőző gyilkosságokra csak utalások vannak,a vér is minimális. A történetben kevés az unalmas jelenet, nagyjából végig fordulatokkal teli a cselekmény. Aki szereti a horrort az ne hagyja ki, mert félni is lehet, de mellette elgondolkodtató is!

Az IMDB-n jelenleg 4,4 pontja van, nem értem miért. Igazán ezt a műfajt annyira nem ismerem, meg különösen nem is kedvelem. Lehet, hogy a horror kategóriában eléggé gyenge alkotás?

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Mondjuk 5442 szavazat mellett 4,4 az eléggé rosszul hangzik. De köszönhetően részben a gyenge horrorellátottságnak, várólistámra került

Pedig szerintem a látványban és történetben átlagon felüli. Na ja ,nem folyik a képernyőről a vér, de ez feltétlenül baj? Borzongani brutalitás nélkül is lehet.
Nézd meg, kíváncsi vagyok a véleményedre!

Na megnéztem A látványvilág nagyon ott van, viszont az első fél óra után unalmassá válik. Mármint a környezet. A ház gyönyörű, de nem viheti a hátán a filmet végig. A csajok szintén nemrosszak. A közepe brutális holtpont, ahogy nézzük tíz percen át amint semmi se történik az addig sem épp' szűkmarkúan adagolt telefonálgatáson és idegesítő telefoncsörgésen kívül. Sikerült ugyan tartósan parában tartania, de sajnos a sztori és maga a film nem túl egyedi. Ha azt nézzük hogy horrorok közt nem nagyon van 5-6 fölötti átlaggal rendelkező, akkor talán érthető a 4,4. A műfaj kedvelőinek azért szerintem be fog jönni
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...