Haszprus

Halálos iramban: Tokiói hajsza

©   Haszprus   |   film

The Fast and the Furious: Tokyo Drift - 2006. Láttam az első és a második részt is. Hogy láttam az elsőt, arra azért emlékszem, mert egy videopartin láttam. Hogy láttam a másodikat, azt meg azért tudom, mert rákerestem a blogon Ennek megfelelőek voltak a várakozásaim a hárommal szemben is: sejtettem hogy az ég világon semmiről nem fog szólni, csak kapunk pár szép autót, amire különösebben nem izgultam rá mert nem vagyok rajongója a témának. Nos szerintem autókból még ehhez mérten is kevés volt, a főszereplő csávó idétlen fogsorvillantásaiból viszont annál több, gyakorlatilag nem volt párbeszéd, ami ne úgy végződött volna, hogy a faszi bevág egy colgate-vigyort, már csak a reklámszlogen hiányzott tényleg. Valami sztorit azért mégiscsak kanyarítottak, de aki ilyen jellegű izgalmak miatt ülne be a filmre, az nagyon el van tévedve. (3/10)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Talán pont emiatt nem tetszett nekem is: semmi sztori, csak autókázás.

Az viszont móka, hogy az egyben úgy lökdösték a váltókat, mint valami vécépumpát.

Most néztem (igazából még mindig megy, de ezt már az isten se tudja jóvá tenni), és egy kalap szar. Dugig van totál irreális szarságokkal. Tokióban játszódó filmbe is muszáj volt a kötelező négert beletenni? Sztorija tényleg egypálcás, a dialógusok bénák. Nagyon gáz a cucc. Ha lesz 4, bombát kötök magamra, és a moziban kezdek neki a dzsihádnak. Mert ez amerika igazi mérge.

Ui: Jaj, nem is. Hát láttam a filmben, hogy össze kell törni egy autót totálra, és akkor anyu büntetésből kizavar Japánba. Most megyek, ha keresnétek, a 8órás hírekben leszek, Kispolszkis ámokfutó címen.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...