Haszprus

Kevés-e

©   Haszprus   |   fejlesztés

Téged, mint olvasót, zavar-e, hogy mostanság kevesebbet írok?

Ez lehetne ugyan szavazás is, de nem, mert így kicsit kifejthetitek a dolgot, amit támogatnék is. Válaszok adhatók egytől akárhány szóig, pl.

  • igen
  • igen, zavar, többet olvasnék
  • nem, nem zavar, a többiek írásai még jobbak is
  • észre se vettem hogy nem te írsz itt mindent
  • x témában kár, hogy kevesebb a bejegyzés, de y témát örülök hogy végre nem kell olvasnom
  • x témáért kezdtem ide járni és szomorúan látom hogy ebből egyre kevesebb post van
  • etc.

Namost mielőtt itt valaki beijedne, hogy jaj mi lesz, ha nem megfelelő választ ad, és esetleg inkább csöndben marad vagy kamuzik, tájékoztatom, hogy számomra a blogon pillanatnyilag egyre kevésbé prioritás a tartalomszolgáltatás (ellenben az overhead egyre több), de ha ez meg is változik, senkire nem tudok neheztelni azért, mert az ő optimális személyes étvágya heti 1, 7, netán 70 bejegyzés… Semmivel sem gázabb erre válaszolnod, mint azt megtudnom rólad, hogy hány naponta nézel ide a blogra. Márpedig ez utóbbit már tudom

Egyúttal azt a kérdést is felteszem, hogy vajon hülyén néznének-e ki a továbbiakban a személyes jellegű postjaim a tematikusabb postok között. Konkrétabban: társszerzőim igen ritkán írnak, de így megvan a lehetőségük, hogy csak igényes témákat vessenek fel. Én gyakrabban írok, de nyilván nem gondolkodhatok mindennap valami világmegváltó témáról (vagy pl. nem is tudok, meg mostanság nincs is kedvem, erőm, időm). A kérdés, hogy ennek ellenére írjak-e, vagy inkább befogjam a szám. Egyre inkább utóbbi felé hajlok, a statisztikát megnézve jelentős visszaesés következett be a postjaim számában a társszerzők megjelenésekor. Igaz, más dolgok is változtak akkortájt (bejegyzés-várólista, bringa, több filmnézés, fejlesztések leállása), tehát nem biztos, hogy ez a változás egyetlen oka. Bár manapság sokmindenről azért nem írok, mert túlzottan apróság lenne olyan postok között, mint pl. forradalom, iskolarendszer, óriáscsigák, ill. egyéb közéleti vagy nagy érdeklődést kiváltó témák.

A filmeken nem fogok változtatni, ott továbbra is minden megnézett filmemről írok egy-egy bejegyzést.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 18 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Engem sem különösebben ráz meg a dolog, már csak azért sem, mert valószínűleg azért kértél fel társszerzőket, hogy az egyhangúságot ellensúlyozd, másrészt pedig hogy amikor Neked nincs kedved/időd/türelmed/ötleted írni, akár hosszabb időn keresztül, akkor is legyen mit olvasni a látogatóknak, és ne veszítsd el őket, illetve ők se veszítsenek el egy megszokott helyet.
Tehát nincs semmi gond, ez most egy ilyen időszak, aztán mikor megint megjön a kedved, akkor úgyis lesöpörheted a társszerzőket

bringa témában kár, hogy kevesebb a bejegyzés, de filmek témát örülök hogy végre nem kell olvasnom
szóval a több blogbejegyzésnek örülnék, feltéve, ha az nem egy-egy film ismertetése. az az egy téma, amit mindig skippelek.

bringa témában különösen örülök, egyébként nem zavar.

maat: A francba, pedig pont most akartam írni egy bejegyzést egy '79-es Andrej Tarkovszkij-filmről

Tamás Te írhatsz, most Haszprust fikázzuk

Hát a filmek nem fognak változni valszeg, mint írtam. Mert ott annyiszor írok ahányszor filmet nézek.

Hát nemtom, nekem jobban bejönnek az ilyen hát gyerekek ez ritkaszar, bealudtam rajta című filmajánlók, mint a sablonos műanyagok. Bár egy film igazából olyan, hogy valakinek tetszik, valakinek nem, legfeljebb véleményt lehet cserélni.

Nekem meg jó, megszoktam, hogy te nem írsz félóránként bejegyzést, a társszerzőiddel pedig tökéletes, pont megkapja az ember napi hüb-adagot. ;]

Tőlem viszont nem nagyon fog az ember olyan filmajánlót olvasni, hogy hát ez ritkaszar, bealudtam rajta, mert csak akkor nézek filmeket, ha (figyelem, finomodott a feltételrendszerem :

1. Legalább három, általam megbízhatónak tartott ember ajánlja
2. Ismerem a rendezőjét és már láttam tőle általam igen jónak tartott filmet
3. Olyan moziban adják, ahol túlnyomó többségében általam jónak tartott filmeket játszanak (a laptopom nem számít mozinak)

A három feltételből elég egynek teljesülnie, viszont ez elég ahhoz, hogy 99% valószínűséggel ne úgy keljek fel két óra után, hogy háb*zmeg, ezt a két órát ezernyi jobb dologra is fordíthattam volna. Nálam csak sablonok lesznek

Rólam nem tudhatod pontosan, hogy mikor nézek be ide, mert sokszor csak bejelentkezés nélkül járok erre :-)

Tomka nem akarlak lelombozni, de
1. szerintem fix ip-ről nyomod bár valszeg több helyről is. de lehet hogy csak ennyire ritkán reconnectelsz, nemtom.
2. egy olyan url-t szoktál meghívni első lapletöltésként, ami nem túl tipikus a logban

igazából akkor fedeztem fel magamnak a blogot amikor a bringás postok élték virágkorukat. kicsit hiányoznak is. mostanában egyaltalan nem is tekersz, vagy csak nem írod le?

amúgy ha nagylátós képekkel van valami illusztrálva, akkor bármi jöhet részemről

Nem tekerek, nincsenek ilyen időhöz való biciklis/sportruháim. Mióta legutóbb szervizben volt a telóval, össz. az átvétel napján tekertem egyszer, azóta felfordítva tárolom a bringát (gumik miatt).

# 11)
Húúúú, hát ez valóban stimmel
Te kis spy!

Mondjuk ha nem hívod fel a figyelmem akkor ezeket valszeg nem derítettem volna ki

Hmm.. Szerintem nincs para.. eltűrjük neked, ha néha néha hozzá mersz szólni a saját blogodhoz Persze csak viccelek.. egyébként meg persze, h írj! Ahogy dankoi is írta társszerzőként mi csak egy kis szinezék vagyunk.. sztem simán elfér bármilyen kis téma még a világmegváltó óriáscsigák mellett is

Filmes bejegyzéseket bírom.. mert mondjuk az IMDb-s pontozás egy jó alap szokott lenni.. de jó egy pár soros ajánlást itt is elolvasni.. azthiszem nincs olyan kategória amit egy az egyben skippelnék.. van, hogy nem túlzottam motivál egy téma... akkor az kimarad és ennyi..

Én a hwsw, fejlesztés típusú témákat szoktam skippelni nagy arányban. Talán mert nem kódolok. Szerintem annyira nem tűntél el, csak hát nem írsz minden nap. Ez nem feltétlenül rossz, ha egyszer ennyire van időd, akkor ennyire.
Most hogy jobban belegondolok a bringás témák sem fognak meg annyira. Hiába no, lelkes amatőr maradok.

Thx mindenkinek az eddigi véleményeket. Természetesen ha vkinek van még, szívesen olvasom.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...