Haszprus

Srácok (és lányok :) (utóbbiaktól fényképes…

©   Haszprus   |   film
Srácok (és lányok (utóbbiaktól fényképes emaileket várok), a Michael Jackson esethez kapcsolódóan felidéződik bennem egy film, ami nem mozifilm volt hanem tv-film, ennek ellenére szerintem nagyon jó volt. Műfajilag dráma, ez ugye majdnem alapkövetelmény a nagyon jó filmhez. Arról szólt, hogy van egy óvoda, van annak néhány óvóbácsija, óvónénije, és hopp egyszercsak megvádolják őket a gyerekek azzal hogy pedofilkodtak rajtuk. Aztán ezt egyre több gyerek állítja, az ügy már 10 éve tart, közben ők dutyiban vannak fogva tartva ahol értelemszerűen keserű sorsuk van, bizonyítékok nincsenek, csak a gyerekek vallomásai, egyre több és több és több, és egyre valószerűtlenebbek, mint például hogy valami ovi keretében rendezett szertartáson a templomban feláldoztak egy állatot és annak a vérét itták, meg ilyenek. A film legvégét nem árulom el, mert nézzétek meg. Most illene kinyomoznom a film címét, mert anélkül nem tudjátok megnézni Meg is próbáltam IMDB-n, sajna sikertelenül. Ha valaki tudja a címét, árulja el.

Minden esetre fordulatot veszek, és átkanyarodok a Spektrum egyik műsorára, ahol azt láttam, hogy a gyerekek hajlamosak elhinni azt amit nagyon nagyon sugallanak nekik, olyan szinten, hogy pl. ha egy gyerektől fél éven át folyamatosan kérdezgetik hogy milyen volt a kórházban, miket látott ott, mivel kezelték, stb, akkor hosszú idő után azt fogja mondani hogy tényleg volt kórházban (annak ellenére hogy nem volt), tényleg kezelték valamivel, és felépít magának egy teljes sztorit, egy olyan sztorit amilyen várnak tőle a kérdezői. Hogy ez hogy kapcsolódik a fenti esethez, az azt hiszem nyilvánvaló.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hát jól szoltál...Láttam a filmet, hatalmas. Egy csalad csinalja az ovit. A cime...(na lesz min gondolkodnom holnap munkaba)
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...