Haszprus

Hatodik labor (XSQL)

©   Haszprus   |   labvez

Az XSQL még mindig nehéz téma, nemcsak azoknak, akik nem mennek át a beugrón, de sajnos úgy látom órán, hogy azoknak is, akik átmennek. 6 elégtelen beugróból 3 embert mentő-szóbeliztettem (ahhoz is el kell érni egy bizonyos pontszámot), egyikőjük sikerrel járt, a másik kettő sajnos nem tudott válaszolni a kérdéseimre. Időt azt adtam eleget, be sem fejeztük az órát 45-ig. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy túl sok időt adtam mindegyiküknek, feszesebbre kell venni a tempót, hiszen az időt azokra kell fordítanom, akik a beugrón megfeleltek és esetleg segítséget várnak tőlem valamelyik feladatukhoz.

Egyébként attól függetlenül hogy egy beugrón önmagában nem múlik semmi (hiszen 5 alkalomból 4-et kell teljesíteni), nem jó érzés elégteleneket osztani, de ha egyszer valaki a minimális ponthatár felét (sem) éri el, vagy szóban sem tudja magát kimenteni (ne adj isten azt mondja szóbeli közben, hogy nem igazán akar foglalkozni a házival), akkor nem tudok mit tenni: nincs eredmény, ami alapján átengedhetném.

Ugyanakkor kifejezetten rossz kedvem van a bukási ráta miatt, illetve elsősorban azon két ember miatt, akik számára itt véget ért a tárgy.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ne keseredj el emiatt, ha tényleg úgy teszel, ahogy itt leírtad, akkor nem tehetsz mást. Most szoftvertechnikákon volt nálunk egy arc, aki azt állította, hogy .NET c# könyvből készült, de semmire nem tudott válaszolni gyakorlatilag. A gyakvezér már azt mondta neki, hogy mondja meg, hogy mi az, amire tudna válaszolni a jegyzetből, mert akkor azt a két kérdést kérdezi. Nem tudott mondani, szóval elment.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...