mainframe

Bloodrayne

©   mainframe   |   film

Bloodrayne (2005) - No, ezúttal röviden: atomszar, alig nézhető, hülyeségekkel teletömött fantasy vámpíros film szar effektekkel (holott ezeket az újkeletű, gyenge sztorijú hollywood-i vámpíros vackokat egyedül az viszi el, ha bármi). Külön kiemelném a míves acéllemezből kivágott kardokat, illetve hogy a vámpírok kutyaközönséges módokon képesek maghalni (pl elvágod a torkát, hasbaszúrod, stb...), ellenben ugye napfény, meg víz, meg kereszt... Szóval érezzük hogy csúcsragadozók. Alakítások nagy nullák, mindenki faarccal beszél, a főgonosz egy jelenetben kétszer is elsüti a mágikus So be it. mondatot... Soroljam még? 1/10, és örüljenek hogy végignéztem. Najó, 2, mert egy obligát kefélés van benne.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Nem rossz film ez
User Rating: 2.5/10 (9,639 votes)
Bottom 100: #89

En birtam, sok a kaszabolas, egyszer jo megnezni

Egy szart jó… a hülye német Dr. Uwe Boll a rendező, aki elb*szta már az előző játéklicenszes filmjeit is, pl. After the Dark, House of the Dead (SEGA), meg szerintem a hamarosan bekövetkező Dungeon Siege-t is

Pedig ezek milyen jó filmek lehettek volna…

op Igen, a csávó neve pl. az RPG.hu fórumain is csak szuperlatívuszként kering. Annyira szar, hogy mégegy olyan nincs. A Dungeon Siege-nek (legalábbis az 1-nek) elég lapos sztorija volt már a játékban is, ha még ez a csávó is hozzáteszi a magáét, akkor tuti bukta. (House of the Dead és mint azt Haszprus-ben is láthatjuk, a Bloodrayne is vastagon benne van az imdb bottom100-ban.)

Kristanna Lokent hol fektetik meg benne? Mert azt az egy jelenetet megnézném .
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...