Vécé-őrség - Haszprus überblog

Vécé-őrség

©   Haszprus   |   élelmezés
Szóval azt mondtam előző bejegyzésemben, hogy
[�] Jujj és itt még durva dolgok jutnak eszembe [�]
A durva dolog az, hogy a McDonald's-ba vécé őrséget telepítettek, és ez szerintem rossz. Az jó, hogy ne járjon be mindenki a McDonald'sba klozetra, mert ne és kész, így is elég nagy ott a forgalom. Az viszont kevésbé jó, hogy ezt úgy oldják meg � másképp nem lehet, nyilván �, hogy fel kell mutatni a számlát a mosdó/klozet használata előtt, vagy le kell perkálni 50 Ft-ot a vécé őrségnek például a Blaha Lujza téri Mekiben. A vécé őrség kemény elit kommandó, három tagból áll, valamint egy pénztárgépből. Tegnap és ma is használtam a Blaha Lújza téri McDonald's mosdóját, mivel szeretek kezet mosni étkezés után (meg néha előtt), főleg hogy ezen a helyen nem késsel-villával eszik az ember fia/lánya.

Most azt nem részletezném, hogy pontosan milyen emberekből áll a vécé őrség, mert ezt helyettem majd talán megteszi más a kommentek közt, én nem szeretnék ilyesmibe belefolyni�

Viszont azt elmondhatom, hogy a kommandósok testalkata olyan, hogy jobb nem kikezdeni velük, de vajon azért ilyen a testalkatuk, mert direkt ilyen testalkatúakat válogattak őröknek, hogy nehogy valaki meg merje őket támadni annak érdekében hogy ne kelljen 50 Ft-ot leperkálnia, vagy más okból?

Na nem részletezem tovább ezt a témát. Kommentre fel!

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


A Nyugatiban ezt a rendszert már kb. sok éve bevezették (mondjuk ez ott indokolt is - mind1, legalább még 1 fagyit is kapok a 80 HUFos pisilés mellé , bár ott az elit kommandó 1 db "80aswcsmammer" típusú egységből áll, amit mondjuk az adott feladat elvégzésére sokkal megfelelőbbnek tartok a Blahán alkalmazott változatnál. Na mind1, ők tudják. Lehet, h mára annyira elszaporodtak a 120kilós szekus állatok, h már kevesebbet kérnek, mint a wcsnénik?


Öt évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.