Haszprus

Szakirány: 1. félévi órarend

©   Haszprus   |   bme történelem

2.4 médiainformatika szakirány (Update szep. 12.: váltottam 1.2 Rendszerfejlesztés szakirányra), 34 kredit. Gondolkodtam rajta, hogy felvegyek az 1.1 informatikai technikák és eszközök szakirányról is tárgyakat (konkrétan azon gondolkodtam hogy az egész 1.1-et elvégezzem a 2.4 mellett párhuzamosan), de 100%-ig ütköznek az órarendemmel, és ráadásul informátoraim szerint a zh-ikat is az órákon írják, ergo eléggé nehézkes lenne, amellett hogy még sosem volt tárgy, amit 0% bejárással akartam volna teljesíteni (azaz pl. az óra stílusának személyes ismerete nélkül). Úgy döntöttem, kellően szivatós az időbeosztásom így is, nemhogy olyan tárgyak tanulásával megtetézve, amikhez nyilván nincs jólidomított jegyzet stb. Ha ezen sorok írásakor nem egy órám lenne hátra a tárgyfelvételi időszakból, hanem legalább egy-két nap, akkor írnék az előadóknak, hogy véleményük szerint 0% óralátogatás mellett milyen esélyem van a zh-t/vizsgát teljesíteni, de most ez kimarad, a bukott tárgyak után fizetendő díj miatt pedig inkább nem kockáztatok. Nem mintha túl vészes lenne a kockáztatott összeg egyébként, de túl esélytelen és önszopatós a tárgyak elvégzése, ráadásul informátoraim szerint az órákon elejtett megjegyzések és átadott szemléletmód igen sokat tesz hozzá az írásos anyagokhoz.


zöld: alapképzés, kék: szakirány, piros: ütközés.
Update szep. 12. 20:14: ez az órarend teljesen megváltozott, mivel átkértem magam 1.2 Rendszerfejlesztés szakirányra.

A keddi és - főleg a - szerdai 4 órás lyuk épp elég méretes ahhoz, hogy bármi értelmeset kezdjek ott. Valószínűnek látszik a Kármán koleszban némi vaspumpálás és/vagy bringázás. Megpróbálom megszerezni a harmadik tesi aláírásomat Sajna a Kármánba csak 7-től 23-ig lehet menni, pedig mennyivel jobb lenne az éj közepén, amikor tiéd a terem (in the night, in the dark - the haunting).

Hétfőn az órák csak hatszor ütköznek (mivel hat szabtech gyak van).

Közismeretiből a közgázokon kívül már 14 kreditet megcsináltam (noha 11 elég lenne), választhatókból 10-et (15 (illetve a szabtech miatt 16) kell), de utóbbiakból minden tárgy ütközik az órarendemmel, szóval idén nem veszek fel belőlük.

Itt hívnám fel a figyelmem majd a jövő félévre az Adatbázisok szerver oldali programozása c. tárgy megfontolására.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 10 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

A gyakvez dologgal mi történt? Ebben a félévben nem fut a tárgy, vagy Te nem vállaltad?

dankoi szglab5 csak a tavaszi félévekben van

Nem tudom, hogy a szabad péntek van-e annyira jó, mint amennyire nem jó egy héten háromszor 8-ra bemenni. (Az nekem mindig nagyon fájt.)
Mi lesz a csütörtökkel, grafika vagy szabtech?

8-ra bemenni még hagyján, főleg ha van benne egy rendszeresség (na itt az sincs), csak utána 18-20-ig benn maradni (és órán elaludni) sokkal kevésbé jó. Grafika és szabtech egyaránt nightmare állítólag, úgyhogy majd meglátom az előadások személyes megtapasztalása után. (melyik mennyire nélkülözhető, melyikhez milyen a segédanyag, melyik mennyire segíti a megértést. Szabtech előadásról sok jót nem hallottam, de azért jobbszeretem az ilyen kijelentéseket magam ellenőrizni, mert sokan elég szubjektíven értelmezik azt hogy van-e értelme egy előadásnak vagy nincs )

Frankó lenne elérni hogy a csütörtöki szabtechet inkább 9-től 12-ig tartsák, mert aligha hiszem hogy 11-kor bárkinek is kezdődne bármilyen órája…

Haszprus, tényleg, hogyhogy 3 órás előadás van?

Nem tudom, így jött ki nekik a kreditből, hosszú évek óta így tartják.

Kódelm kedves helyen van, pont úgy hogy egyetlen válhatót se tudjál felvenni

Szabtech nekem bejött, már persze ha Lantos tartja. Mondjuk mások szerint meg szar az órája, szóval fene tudja. Grafikára rá kell hangolódni, mondjuk Szirmay kereszten jobb órákat tart, mint rendes féléven.

Szabtech: nekem még nem Lantos volt, és iszonyatosan ütközött is valami egyéb elfoglaltságokkal, ezért talán ha kétszer voltam benn. Ennek ellenére teljesítettem gond nélkül, de elég kemény volt. Meg kell csinálni rendesen a szabtech házit (ha van még olyan), önállóan, végigszenvedve az egészet pontról pontra, és akkor a vizsga egy része már a kezedben van.


Basszus, hova züllik a mérnökképzés…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...