Haszprus

Szakmai sznobizmus :Đ

©   Haszprus   |   bme

From: xy
Subject: [info2004] [grafika] anyaga?

Az lenne a kérdésem, hogy mi is volt ebben az évben a tárgy anyaga - illetve pontosabban az érdekel hogy mi kell vizsgára. Kérem csak olyan válaszoljon erre, aki maga járt (nem BSC-s) előadásra és a kumulált átlaga 4 feletti.

ROFL

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 13 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Tegnap egy olyat is olvastam, ahol a srác nem értette, hogy miért nincsenek szabtech vizsga időpontok. Arra kapott választ, csak gondolom nem örült neki
(félévközis lett a tárgy)

Tibi, na azon én is röhögtem Mondjuk hallom, hogy 3 ZH-t kell teljesíteni, akkor szerencsére nem lett lájtos a tárgy, mint mondjuk a Jelek, ahol (ha jól emlékszem) csak kidobták a szóbeli részét a dolognak anno. A 3 ZH talán annyiban könnyít, hogy félévközi készülésre sarkall (mondjuk erre volt nekünk még a labor (csak az inkább bitanggyors gyorstalpaló volt, mintsem félévközi felkészítő), meg a nagyházi).

Ralesk, labor és házi gyakoraltilag változatlan formában megmaradt, utolsó laboron egy zh volt matlabbal. A másik 2 zh pedig rendes papíralapú.
Jeleknél nem tudom mire gondolsz, felvettem pár félévben , de szóbelire nem emlékszem. Bsc-s jeleknél az a vicces, hogy a 3 zh átlaga kell legalább 2-es legyen…

Tibi, Az én időmben még volt szóbeli Jelekből

mainframe, jah pedig már eltelt vagy öt nap mióta feladta, de ez kb. előre látható volt

Tibi, na ezt nem láttam (mert ügyesen kifilterezi az outlookom a szabtech leveleket ) de ez legalább ennyire LOL

Ralesk, régi szép idők tőlem is megkérdezték hogy akarok-e szóbelizni, de…

Haszprus, na ne, mikor volt ez a szóbeli? Ha pár pont kellett a 2eshez kiosztáskor? Mondjuk én csak 3* voltam vizsgázni, de egyszer sem ajánlották fel, hogy a kérdéseikkel zaklatnának.

Tibi, szóbeli akkor lehetett volna, amikor meglett az írásbelim Illetve Ralesk idejében mindig volt kötelező szóbeli is.

En is szobeliztem jelekbol, igaz, 5-osert. Viszont brutal nehez volt, pengen kellett vagni hozza az anyagot, hogy ott helyben meg lehessen valaszolni a kerdest. Majdnem el is csusztam, emlekszem. Szoval en inkabb senkinek sem ajanlanam a szobelit ebbol a targybol

NeoXon, így van, kapásból ötösre kell csinálni.

Amúgy szvsz bsc-n már nincs is lehetőséged szóbelizni, persze ez nem 100%.

Ha mégis arra vágytok, hogy az EVT-n jól megizzasszanak egy jelek feleléssel, szerintem megadják a lehetőséget! Tényleg így gondolom. Nekik nem fáj, nincs szóbelizésre túljelentkezés. De lenne ilyen őrült?!

Anett

A Jelekhez ha jól emlékszem kell az anal2 is, ugye?

Jövő hét szerdán lesz a vizsgám, szurkoljatok!

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...