RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 15 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hiányolom a felülről készült fotót.
Egyébként elsőre igen fura hogy ilyen magas és tömzsi, de ergonómiailag simán elhiszem hogy ez a jó. Amit nem hiszek el elsőre, azok a bal oldali kis gombok. Azokat melyik ujjal tudod használni ott?

mainframe, öö, a kérdés jó, most nem tudok visszaemlékezni hogy vajon használom-e azokat a gombokat, de erős a gyanúm, hogy igen, tekintve hogy az előző meg az azelőtti egeremen is voltak ilyenek - és használtam őket -, csak jobb helyen.

az előző meg az azelőtti egeremen is voltak ilyenek - és használtam őket -, csak jobb helyen.
Na ez az. Persze hogy használja az ember, csak nem _ott_. Az enyémen is vannak, de kb. a hüvelykujjnak kialakított mélyedés felső részében. Ott is csak a hátsót érem el kényelmesen, ergo lehetnének rövidebbek, vagy lehetnének hátrébb. Ott fent ez totálisan elhibázott elhelyezésnek tűnik számomra.

Nekem ez az egész egér furcsa.. Az még úgy megvan, hogy megborítjuk, hogy a csukló természetesebben álljon, de a magasság, meg ahogy kinéz..

ui: az akku kijelzőt rakhatták volna még kicsit hátrébb, hogy teljesen a tenyér alatt legyen

Egyébként ntom én fogtam ki egy hibás példányt vagy mi (sajnos vidékről rendeltem neten), de az optikai képessége picsaszar, kénytelen voltam aláküldeni egy egérpadot (úgy már jó, dehát maga az egérpad egy elég nagy kényelmetlenség).

Haszprus, Ehh, akkor vagy tényleg kifogtad, vagy a"minőségi Microsoft lézer technika" ér ennyit…
Nekem a Logitech MX1000 a favorit még mindig, annyira, hogy az MX Revolution sem kéne helyette

Vehettél volna valami új fajta görgős logitech-et.
Istencsászár. Pl MX Revolution.
Nem tudnék meglenni már sima görgővel. (barátnőmhöz is muszáj volt vennem egy ilyet)

WiZARD, nem akarok akksitöltögetés miatt egér nélkül maradni.

Haszprus,?
A Microsoft mivel megy? Perpetum mobile?

Az MX revolutiont pár naponta töltöm, de ha nagyon merül akkor max pár percre feldobom. De ok, ezt töltögetni kell

Barátnőmhöz MX620-at vettem, január 3-án, azóta van benne az elem (2 db duracell), és nem merült még le. (alapvetően ezt használom, alig vagyok otthon)

WiZARD,
A Microsoft mivel megy? Perpetum mobile?
Elemmel, típustól függően negyed - fél évig, utána elemcsere 2 perc. Ikea elem 10 db asszem 400 Ft (lehet hogy már több, ntom). De végülis ezt az utolsó bekezdésedben te magad is megválaszoltad.

1995 noname 3 gombos
1996 genius 3 gombos
1999 microsoft intellimouse explorer (istencsászár)
2003 logitech mx700 (ajándékba kaptam, akksis, megasux, eladtam, életem talán egyetlen cucca, amit - életciklusa elején - eladtam)
2003 microsoft wireless intellimouse explorer 2.0 kis munkáért kaptam, istencsászár, a nehezen lenyomható wheelt leszámítva
2008 microsoft natural wireless laser mouse 6000 netről vettem, valszeg hibás példány, talán egyébként ettől függetlenül sem igazán jött be a fogása. nemtom mi lesz vele. érdekel valakit kipróbálásra/megvételre? hátha csak az én asztalomat nem komálja (pl. egérpadomon hibátlan).

Haszprus, MX 620-nak is jófajta görgője van

WiZARD, Nem tudom az MX Revolutiont miért kell ennyire gyakran tölteni, nekem ez teljesen abszurd. Az MX 1000-est talán hetente töltöm, de az is lehet, hogy ritkábban, igazából fogalmam sincs pontosan milyen gyakran töltöm, mert volt már párszor, hogy mondjuk dél körül bepirosodott a kijelzője (kritikusan alacsony töltöttség) de este 10-11ig simán használtam (ugrálás, akadás, stb mentesen), aztán estére feltettem tölteni.

Haszprus, Emlékeim (és az internet szerint is) az MX700 kettő darab AA elemmel működik, így nem értem miért volt az bonyolultabb, mint a szintén 2db AA-val működő MS egér?!? Továbbá, mint azt kicsit fentebb írtam, a ténylegesen beépített akksis egeremet szinte kizárólag este töltöm (értsd, amikor alszok), így egyáltalán nem okoz gondot.

dankoi, belegondolva a pár naponta lehet hogy túlzás volt, lehet hogy nálam is csak5-10 naponta kell tölteni…

MX700 elég nagyétvágyú, volt olyanom (illetve még mindig megvan)

WiZARD, MX700-nak nem ismerem a fogyasztását, és nem is ez volt a kérdés Haszprus felé. Amúgy nekem az MX700 nem tetszik

MX Revolutionre az 5-10 nap már jobban hangzik, főleg, hogy annak már fejlettebb az akksija (és sokkal könnyebb).

Nekem is egy elég régi MX 1000 esem van, még a megjelenésekor vettem. Azóta viszont van már egy olyan hibája, hogy néha kétszer kattint egy helyett. Kérdésem az, hogy akkor végülis erre a Microsoftra érdemes lecserélni? Igaz, hogy Logitech párti vagyok de ezt lehet, hogy kipróbálnám…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...