mainframe

Batman - Gotham Knight

©   mainframe   |   film

Batman: Gotham Knight (2008) - Nem, nem Dark Knight. Ez egy friss és szernitem remekül kivitelezett rövid rajzfilm-pakk, mint anno az Animatrix volt. Minden rész egy kis epizódot jár körbe, és ezek az epizódok lazán összefüggenek. Minden részt más és más technikával, ábrázolással készítettek el, így részről részre eltérően néz ki mindenki, ami nekem kifejezetten bejött. Sajnos kicsit betett az alapvetően darkos hangulatnak hogy Batman sosem öl, ő sem halhat meg ugyebár, tehát nehéz volt komolyan venni a szorult helyzeteket.

Az egész pont fogyasztható hosszúságú, látványos, ötletes. Imdb 7-et ad rá, én 8-at is, simán.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Rajzfiiiiiiiiiiiiiiiiiiilm! Megnézem! Nagyon menő ez a Batman gyerek. A 70-es években filmsorozatot forgattak. Kiskoromban rajzfilmsorozatot is adtak valamelyik német TV-n, ahol mindenkinek jellegzetes kocka feje volt… Emlékeztek rá?

Olthyer Nem csak emlékszem, de meg is van mind a 4 évad, pilot filmmel együtt. Ha kéred, odaadom szívesen.
Tényleg király hangulata volt, szerintem azóta is rengeteg minden merít belőle a kellően sötét hangulathoz.
A '70-es évek sorozatát is láttam anno, asszem németül, szóval érteni nem értettem, de úgy is élvezhető volt.

mainframe, Igen, kérem szépen, amikor legközelebb találkozunk! Vélhetően nem túl sokára. S most már kölcsön adhatod az anime sorozatot is, nincs suli!

A '70-es sorozatot szintén német adóról ismerhetem. Ez éppen film, de egyébként azokon az adókon olyan jó rajzfilmek mentek… Sok ugyanazoktól, akik a Batmant csinálták (tehát kockafejesék . A Superman ismert lehet. Jómagam a Gargoyles-t említeném, imádtam! A katedrális vízköpői - plusz a démonkutyájuk - naplementekor felélednek, körbenéznek a sötét éjszakában, kiszúrják a rosszfiúkat (na jó, egy csinos emberpalánta adja a tippeket), egy éjszaka alatt megmentik a világot, aztán sietnek napkelte előtt visszaülni a helyükre, mielőtt újra bekövesednének. Éééééééés, ha már itt tartunk, szemtelenül ide reklámozom a vízköpős rajzomat, amit vélhetően ez a mese ihletett! Midnight monster by ~olthyer on deviantART
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...