Haszprus

Olasz + mostanság :)

©   Haszprus   |   állásinterjú élelmezés fotózás mobilfotó történelem

Kicsit összefolynak a napok… Rámjött valami vírusos cucc amitől rosszul voltam két napig, ettől függetlenül voltunk Beáéknál, megismertem a családját, meglátogattuk a nagyiját a kórházban (nővérével), sétáltattunk Bambit, vezettem Citroen Xsarát, jártunk az Árkádban és az Arénában (én most először), találkozott a szüleimmel, lecsekkoltuk az Olaszt, végül sikerült megint elkésni óráról és most irgalmatlan kialvatlan vagyok…

A kórházban hívott a fejvadász csávó (szeptember vége óta hívogat, hétfőn Bea bíztatására elküldtem nekik a házit amit kértek), hogy megnézték a házimat, és jövő hétre válasszak magamnak egy időpontot bármikorra, mert mindenképpen akarnak velem személyesen találkozni. Na, úgyhogy hétfő 15-re megyek is interjúra.

A mai nap fejleménye pedig az, hogy kiderült hogy egy teremmel melléjártam a szoftvertesztelés című órámnak, és integrált fejlesztés java platforma c. előadást sikerült hallgatnom helyette 5 héten át, és fel se tűnt, csak hogy elég szabadon értelmezik a tárgy címét.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Vazz, ezen a java-n hangosan röhögtem
Vigyél rendese féynképezőt kajáláshoz, mert így nemtom elcsorgatni az összes nyálam Egyébként az 1. kajának mi a böcsületes neve?

Tibi, valami sajt meg sonka, sorry nem jut eszembe a sajt típusa, talán Bea emlékszik, de szerintem nem
alatta Emiliana (borjú), és az alatt meg szintén valami borjú, passzolom a kajaneveket, főleg olaszul

Hogy lehet baszki rossz órájra járni Bazmeg…


Balage,
Ez a dolog számos apróság és véletlen egybeesés miatt nem derült ki számomra (mint pl. az előadó azon vicces megjegyzése hogy ő tulajdonképpen bármiről beszélhet az óra keretében, valamint hogy a slide-okat egy másik előadás anyagából vette át, így az se okozott zavart, hogy más a címük).
hát így.

Hogy derült ki? Írtál egy zh-t és amikor megnézted a tárgy oldalát észrevetted, h csak a jövő7en lesz?

Tibi, másik előadó jött be mint aki szokott, és akkor így körbejártam hogy jó órán vagyok-e
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...