Haszprus

Újra Morrisons, #3

©   Haszprus   |   buli

Nos azzal nyitottunk, hogy...

- Van barátod?
- Nincs. És neked van barátnőd?
- Kettő.
- Uh.. Hát izé, akkor sziaaa...

Aztán táncikáltunk stb aztán elmentünk budára, sétáltunk a dunaparton, aztán fel a várba, a halászbástyához, aztán ki csillaghegyre a csajhoz. Nem mentem fel hozzá, ekkor amúgy már reggel 8:30 környéke volt.

Olyan szinten gördülékenyen beszélgettünk hogy az valami hihetetlen.

Élőben nem olyan mint fotókon, hanem sokkal jobb. Ilyet még nem tapasztaltam de a kamera teljesen másnak látja az arcát mint élőben.

Nem volt csók (bár szívesen megcsókolt volna) és állítása szerint amíg bnőm van addig nem is lesz semmi. Passz, meglátjuk. Nem tudom akarom-e ezt a dolgot, mármint Juditot lecserélni rá. Ez a gördülékeny beszélgetés és a csaj arca élőben (!) elég kecsegtető... Meg még egy pár dolog amiket beszéltem vele.

Viszont 170/60-62, és az nekem nem ideális. Juditnak oda vagyok a testéért... (169/49) Nemtom mi legyen. Abban maradtunk hogy még találkozgatunk ismerkedés (beszélgetés) céljából, és hogy értelemszerűen nem dobom a mostani bnő(i)met rögtön egy reményért.

Debreczeny Szilvia

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 16 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Kedves barátom, ha ennél gyakrabban is hívnálak morriba, akkor már lassan minden ujjadra jutna egy csaj
Have fun!

Nem tudom eldönteni a lányról, hogy tetszik-e vagy sem. Vannak érdekes képei, viszont aranyosnak tűnik, bár Te úgy is a lába közé koncentrálsz. Mondjuk azt, hogy szép…
Próbáltam Neked már más csatornákon tanácsot adni, de azt hiszem nem lehet és nem tudok. Szerintem ne írj le valakit egyből a méretei miatt… Ez botorság lenne. Másrészt Neked kell érezned, hogy van-e annyi plusz a csajban, hogy hajlandó lennél érte feldobni a másik két kapcsolatot. Főleg úgy, hogy a szexuális tapasztalatokról szó sem lehet… Egy dolgot viszont értékelek fátter. Őszinte voltál vele. Ha őt is kihasználod és ágyba cipeled, leveszem rólad a kezem és inkább adok tanácsot csimpánzoknak párkeresésben

Szerintem helyes arca van itt a képeken, iwiw fotón már olyan fura. Az első képen a szemei olyan mint valami robotnak, vagy nem tudom, fura mert nem kör alakú a szemgolyója.

Na, nem úgy néz ki élőben mint a képeken, ez nagyon fontos, élőben sokkalta jobban néz ki. Nem tudom miért van ez, de egy szemmel (akár kamerával) nézve egészen másmilyen az arca mint két szemmel.

Haszprus, Lehet hogy csak nagyon sok (jó) volt a pia a bulin előtte
De a viccet félretéve, látszik rajta, hogy helyes!

eL Geri, nem, ezt már helyben észrevettem hogy fotón másképp néz ki.

Lehetek a vizhordód? Mehetek veled MR2-be bulizni?

Csepi, ezt most hogy kell érteni? mire célzol?

Haszprus, összeszedem a morzsákat, amiket leejtesz az asztalról!

Csepi,
nem te vagy az első aki ezt mondja

ja amúgy meg ha komolyan kérdezed, mehetünk együtt simán.


Csepi, na majd írj hogy csak viccelődsz vagy van-e kedved jönni…

Haszprus, még jó hogy… Majd megdumáljuk mikor jó.

Csepi, ok
pörgetni kell a bulikat… ezerrel… amíg tényleg nincs minden ujjamon legalább 1 csaj lábujjakat beleértve.

Haszprus, 1 master és 20 slave? Kell is a spare unit, mi van ha az egyik failty state-be kerül, azonnal át kell váltani a backup-ra!

Azért az ne feledjük, hogy ezekhez a Moris csajozásokhoz én is kellettem:
Rám néztek a csajok és rögtön a legközelebbi, de másik pasi karjaiba rohantak, tehát Haszprust csak jó helyre kellett állítanom

Na jó, csak viccelek!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...