Haszprus

Gigolo @ Sanoma party

©   Haszprus   |   barátok buli life meló sanoma

Ma mondta egy csaj hogy már kész gigolo vagyok, kedden pedig Gábor, hogy tiszta gigoló leszel nemsokára rolex óra, minden, pénteken pedig volt egy Sanomás nagycéges (600 fő) buli, ahol a kollégáktól megkaptam a Gino nevet, merthogy mindig élre vasalt szövetnadrág, hosszú fekete ing, meg amúgy is olaszos a kinézetem

BTW tegnap őszi fesztivál volt a Sanománál, bornap, épített színpad, rengeteg pad, rengeteg boros stand, pálinka, DJ, jó volt Mondjuk a halálomon voltam fáradtságilag, húzós hetek vannak mögöttem (és előttem), éjfélre itthon is voltam.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Gino a majálison videó megvan?!


Ha az összes ékszert egy - mindig az outfithez illő - karórára cseréled, jobb lesz az összkép. Én most jutottam el addig, hogy beszereztem egy világos és sötét barna, fekete és egy fém szíjas karórát is. Nem egyszerre természetesen, de viszonylag jó és számomra is megfizethető áron lehet már márkás és szép modellekhez jutni. Például a legutolsó egy DOXA, öt jegyű árcédulával.
Las Vegasban tett utazásom is azt erősítette bennem, hogy a férfi egyetlen ékszere tényleg a karóra. Egymást érték az óraszalonok (a világ legexklúzívabb szalonjai ott találhatók, 1-2 napos modellekkel), és amikor az egyik eladót arról faggattam, hogy miért van itt ennyi ezekből, csak annyit felelt, hogy a friss nyereményt megszerezve a férfiak első dolgainak egyike legtöbb esetben egy szép óra vásárlása.
Persze itt is érezni kell a szinteket. Nyilván egy Rolex baromi furán hatna rajtad. Nem azon az egzisztenciális és üzleti szinten vagy, ahol ez nem feltűnően kihívó, és egyáltalán nem illene abba a pozitív képbe, amit sugározni akarsz.
Sokáig azt hittem nem szeretem a karórát, de rá kellett jönnöm, hogy az elegáns megjelenés fontos része. Felpróbáltam sok modellt, nézegettem, majd rájöttem, hogy milyen szépségekre bukkanhatsz. Persze költséges dolog a ruhatárhoz igazítani még egy óra gyűjteményt is, de ez tipikusan egy olyan dolog, amit ha nem is örök életre, de a megszokottnál hosszabb távra vesz az ember.

Hedge, sztem ez az órám megy mindenhez, de jól értem h azt kívántad sugallani h szted nem?

év elején gondolkodtam új óra vásárlásán valamiért, elég alaposan körbe néztem, és arra jutottam hogy még mindig tökre szeretem a mostanit, ami amúgy sztem már 10 éve megvan (mellesleg még mindig árulják, csak már majdnem kétszer annyiért), és nem akarom lecserélni.

Nekem (is) egy fémszíjas van, aminek megszerzésekor nagyon örültem, de egy ideje engem is foglalkoztat még legalább egy óra beszerzése. Pl. Öcsém bőr, de fiatalos és mégis elegáns óraszíja nagyon tetszik

Haszprus, Nem, félreértettél megint Semmi gond az óráddal, viszont a fémszíjas óránál bizonyos esetekben sokkal elegánsabb tud lenni egy bőrszíjas. Csak próbáld ki! Menj be egy szalonba és próbálj fel ehhez a ruhához mondjuk egy fekete szíjas, ezüstös-fehér számlapos karórát. Sokkal jobb lesz az összkép… Például egy Zeppelin? POINTtec - Manufacture of Fine Wristwatches. JUNKERS | ZEPPELIN | MAXIMILIAN

Hedge, nem szeretem a bőrszíjasakat lehet h majd egyszer alakul úgy az ízlésem, de most biztos nem.

Rolex óra? Persze-persze, a józsefvárosi bazárból, mi?

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...