RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 15 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Gratula, jobban barnul majd az arcod! Nekem viszont egyenletesen mindkét oldala a dualmonitor miatt!

Ezt hogy sikerült elintézned? Mintha említetted volna, hogy 1db 17"-es a standard.


Haszprus, Innentől kezdve kezdenek el Téged utálni a kollégák


Fészbukon már van olyan klub, hogy Utáljuk Haszprust, mert neki 24 centis!

Haszprus, Hmm… Ennyire zavarja őket, hogy kibuliztad a nagyobb monitort? Mondjuk ezt nem értem… Ha valaki az ideális munkakörülmények megteremtésére törekszik annak érdekében, hogy a teljesítményét növelje, az miért probléma?! Nem csak azért kérted, mert nagyobb monitoron menő programozni, hanem azért - gondolom - mert a kényelmet szoktad meg, és ez együtt jár azzal, hogy hatékonyabb is leszel.

Én is kibuliztam az előző melóhelyemen a klímát, mert nyáron képtelenség volt ott dolgozni és visszafogta a teljesítményemet. A cég érdeke is volt ez, nem csak az enyém.

Hedge, de az ember már csak egy irigy kutya…

En egyszeruen megoldottam, bevittem a sajatomat a munkahelyre
Igy nincs irigykedes sem - mert nem a ceg kivetelezik velem es akarki mas is vehet maganak bentre monitort, ha akar -, de megis kenyelmesen dolgozom.
Amugy gratula, amiert ilyen hamar sikerult elerned ezt a fonoknel! Szerintem a legtobb embert elhajtanak a francba

Betegszabi utáni ajándék?

Csepi, Nem tudom… Én nem szoktam ilyenekre irigykedni, lévén ha lehet kibulizom a munkám szempontjából igényelt eszközöket amint lehet. Ha pedig nem kapom meg, és azt látom, hogy más kolléga megkapta, akkor panaszkodom. Nem irigységből… Persze itt van egy olyan dolog is, hogy faszverés céljából bulizza ki valaki a nagyobb monitort, nagyobb gépet, csak azért, hogy ő ezzel jobb és hasznosabb munkaerőnek látszódjon… Pedig nem lenne rá szüksége… Láttam már olyat, hogy programozó kikötötte, hogy ő csak 24"-es iMac-en tud dolgozni

NeoXon, Sajátot bevinni? Soha… Ki fizeti azt nekem ki? Amortizáció? Ugyanmár! Szerintem ha egy cég minőségi munkát kíván az alkalmazottaitól ahhoz biztosítania kell a minőségi eszközöket. Persze én sem azt mondom, hogy csak azért, mert Mac-en dolgozom itthon, az irodában is az legyen. Szó se róla… De egy grafikusnak ne kelljen már egy rosszul kalibrált, szar monitoron, egy programozónak pedig egy 17"-es monitoron dolgoznia. Mert szerintem ezek csak hátráltatják a munkát, mintsem segítik. Hosszútávon…

12) kati (nem regisztrált)
Sziasztok hedge jo pasi



kati, Köszi… Ugrok is egy seggest örömömben.

Haszprus látod? Így csajozik a mester

mainframe, Baz'! Hogy jöttél rá?
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...