Haszprus

Nem mentem át Programozás alapjaiból, Közgazda…

©   Haszprus   |   bme
Nem mentem át Programozás alapjaiból, Közgazdaságtan elővizsgára pedig nem mentem be, mert megvárattak másfél órával, és mert amúgy sem sikerült rá felkészülnöm rendesen, napközben is elaludtam ugyanis, és a 180 helyett csak 50 oldalt tudtam egyáltalán elolvasni. Előre jelentkezni kellett, hogy ki akar elővizsgázni, ergo tudták hogy hányan leszünk, erre kiválasztottak bazmeg egy olyan termet, hogy a fele társaság fért be. Vérlázító. A másfél órás várakozás alatt viszont összetalálkoztam rég nem látott volt osztálytársammal (5-8. osztály), Norbival, méghozzá a BME területén. Dumáltunk egy jót, és akkor még valaki futott belénk – István, aki pedig 9-12. osztályban volt osztálytársam. Ítkísértem őt a pesti oldalra, oszt dumáltam vele is egy jót, BME-ről, tanulmányokról, meg ilyesmik. Tökre örültem, hogy összefutottam velük. Ez a BME kicsit belterjes, minden régi arccal össze lehet itt futni

Utána kell nézzek, hogy van-e még lehetőség vizsgán aláírást szerezni Programozás alapjaiból, mert úgy érzem, ráéreztem a dologra, csak nem volt elég időm most így ZH előtt felkészülni, többek közt azért, mert bealudtam, és el se jutottam már addig az anyagrészig, amiről pl. a 20 pontos feladat szólt volna (a teljes ZH 55 pontos volt).

A következő félévem elég kemény lesz, ha lesz.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

van lehetőséged, gyakIV-nek hívják a dolgot, asszem az első három vizsgaalkalommal lehet ezt eljátszani, de az első kettőn biztosan. beülsz, megírod a rendes vizsgát, ha sikerül, akkor az olyan, mintha meglenne az aláírásod, és mehetsz ténylegesen vizsgázni.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...