Haszprus

Megnéztem a Való Világ 3 első adását (a…

©   Haszprus   |   life
Megnéztem a Való Világ 3 első adását (a tegnapi nulladikat nem láttam). Beszavazó show. A három jelölt: 2 csávó meg 1 csaj, utóbbi pornószínész, bár ezt így konkrétan nem közölték, de tegnap óta ettől hangos a net. A csaj megnyerte, éppenhogy, és szerintem nem kis részben a netesek várakozásai miatt. Tulajdonképpen nekem szimpi volt ő is (Pandora) meg a Szasza is. Utóbbi jó arcnak tűnt, elég gyorsan tudott felelni minden kérdésre különösebb szenvedés nélkül hogy 'jaj most mit is feleljek'.

A Való Világ 1-et kőkeményen addiktan néztem. Megragadtak a figurák. Kedvenceim voltak: Oki, Györgyi, Majka, nem tudom eldönteni hogy milyen sorrendben. Emlékezetes személyek voltak még: Ígi, Lorenzo. Õk alapvetően szerintem mind jó arcok voltak. Akik nem keltettek bennem különösebben túl nagy gondolatokat: Leslie, Nóri, Mónika, és a maradék két név eszembe se jutna, de mégis, Szabolcs, aztán maradt egy akit végképp nem tudok felidézni most

Update - hoppala hoppala, megnéztem a vv1 honlapját, és kiderült hogy nem hiába volt nekem gyanús a Mónika név, mer nem Mónika volt hanem Hajni, eheh, meg volt még egy Niki is, aki aztán abszolút nulla jelentőségű volt számomra.

Való Világ 2. Nem kattantam rá a beszavazó showra, de néha megnéztem. Csupa olyan arcot válogattak be, akikben semmi egyéniség nincs. Ha valaki Elvist hozná fel egyéniségként, akkor azt kéne mondjam hogy hát ez elég szánalmas dolog lenne részéről. Attól nem lesz senki egyéniség, hogy teleaggatja/lyuggatja magát mindenféle (test)ékszerrel, és attól sem, hogy a szókincse annyiban merül ki hogy "no para". Szóval szerintem a VV2 lakói nem voltak túl nagy egyéniségek, sokkal inkább öntelt alakok gyülekezete. Ez a véleményem, ettől el lehet térni, pl. a kommentek kereteiben.

Való Világ 3. W így fogalmazott róla:
"eléggé plazanépséget szedtek össze...."
Jah. Akárcsak a 2-ben. Széplányok meg szépfiúk. Mindenki modell? Ne viccelődjünk már, abból nem lehet műsort csinálni szvsz.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Majd még lesznek buzik is...

Ezen nem lepődök meg, honnan a tuti infó?

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...