Haszprus

A következőket álmodtam, míg el nem felejtem:…

©   Haszprus   |   álom
A következőket álmodtam, míg el nem felejtem:

1.) anyámmal fagyizni mentem vhol, utcán, de a fagyizó egy ilyen emelvényen volt ahova lépcsőkön kellett feljutni, mondjuk 10 lépcsőn, és a lépcső tele volt rakva ilyen kacatokkal amiket a fagyis árult (régiségek v ntommiafasz), szal alig lehetett feljutni úgy h ne törj össze vmit, ezé beolvastam a fagyisnak h bazzeg h lehet ilyet csinálni. a fagyis felbaszta az agyát és közölte h ki akar rabolni, elkezdett üldözni minket, én elfutottam de anyámat elkapta, visszafutottam, futottunk tovább, ordibáltam járókelőknek h segítsééég, utca (csepel egyik utcája) tele volt telefonfülkékkel (q sok volt, valóságban egy sincs ott), de senki se hívta rendőröket, meg én se mertem elővenni telómat mer akkor azt is elrabolta volna aztán felébredtem

2.) vmi kőgazdag ismert jócsávó voltam, egy operaházban vagy nemtommiben, a lényeg hogy volt nézőtér, ami köralakú volt, és a hátsó részein félkörben egy folyosó, meg páholyok. páholyokban voltak népek, többek közt csajok, és én meg repültem (superman-style) és gyűjtöttem be a jó csajokat egyik jócsajt felkaptam egy időre aztán rájöttem h mégse olyan jó és elkezdtem dumálni vele h jó csaj-e ő, mondtam neki h sorry tévedtem, mer kissé molett és így nem igazán bejövős nekem, pedig.. és itt nem tudtam mit mondani, hogy pedig micsoda, erre ő folytatta hogy igen, tudja, az arca nagyon szép és h rengetegen szokták mondani, csak hát molett. aztán vki elkezdett üldözni, én meg elkezdtem repülni a hátsó folyosón, ami lefelé vitt, és egyre kihaltabb lett, a végén volt egy ilyen barlangbejárat (operaházban... és oda repültem be, de ahogy repültem egyre szűkebb & szűkebb lett a barlang, végén má nem fértem el és a beszorulás veszélye fenyegetett, úgyhogy visszafordultam aztán nemtommilett, de nagyon paráztam már hogy nehogy közben eltorlaszolják a barlang bejáratát a mellette levő mozgatható sziklával.

3.) gábor fényképezőt cserélt és én megvettem tőle a régi fényképezőgépét. analóg volt, és formára olyasmi volt mint canon d1h. volt rajta vaku amit sokáig tanulmányoztam, meg infra cucc, amivel éjjel is látott.

4.) vmi kis patak partján sétálgattam, és vót egy tök állat napszemüvegem ami egyben zenét is lejátszott, de nem kellett fülbe dugni, ugyanakkor mégis csak én hallottam. volt hozzá távirányító, amin ha megnyomtam egy gombot akkor rezgett. a pataknál volt egy híd, és ha onnan lenéztem (ami többször is megtörtént álmomban) akkor mindig egy csaj meg csávó motorcsónakozott lenn a kurvanagy folyóban (ami a híd túloldalán még csak patak volt , az álom lényege a napszemcsi volt.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

..de amúgy minden okés veled, ugye?


és tökre örülök ezeknek az álmoknak, kivéve az elsőt

ja meg a második vége se volt olyan túl jó

Minek örülsz akkor most konkrétan? :-)

Annak, hogy ilyen jó dolgokról álmodtam. Legalább álmomban lehetek kőgazdag néha, jeah.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...