Haszprus

Mf in da house! 2024

©   Haszprus   |   barátok blog energiablog fejlesztés mobilfotó power történelem

Segíts Mf hogy mit kéne írni.

2003 óta vagyunk barátok. Ez már valami.

A blog is 2003-ban indult, ez véletlen már nem lehet.

2003 jó év volt.

Tegnap együtt sírtunk, együtt nevettünk, olyan ötletek voltak a bloggal hogy szakadtunk a röhögéstől.

Kiderült számomra - már elfelejtettem - hogy admin vagyok Mainframe überblogján IS. Mainframe's Happy Place És beszarok ott is van trusted content, de milyen ám.

Vajon hány olvasóm lehet aki egyszerűen nem emlékszik rá hogy trusted vagy akármilyen jogokat kapott nálam, vagy hogy egyáltalán van ide accountja? Sokat gondolkodtam rajta hogy meg kéne keresnem a régi olvasóimat de privacy irgum-burgum 2024, no-spam policy, expliciten megígértem a profilban hogy nem keresek meg senkit hiába adja meg az email címét. LOL a saját barátaimra nem merek ráírni (hiába vagyunk messengeren ismerősök és együtt lógtunk egymásnál 10 évig ), jesz, welcome to 2024.

Hallgattunk Belgát mert kurvarég nem hallgattam, elcsodálkoztam hogy mik vannak.

Mf megkomolyodott, de az meg privacy power hogy leírjam hogy mi van vele.

Szóval miről lehet írni? Help. Semmiről. Arról hogy Orbán meg Gyurcsány. Talán. Vagy ki az épp aktuális bábmegváltó főpap jelölt antikrisztus. Na erről már nem beszéltünk, ezt csak én teszem hozzá, mert arra jutottunk hogy populáris tartalom kell, és az Mf által "code dump"-nak nevezett kódrészek triviálisan nem azok. Ellenben ugye niche market, ami szerintem ugyanolyan jó. Mindegy is. Long tail! Rájöttünk-e 20 év alatt hogy kit parodizál a Belga?

crazy train

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

biztos van, aki emlékszik még bár nem lesz könnyű elérni őket, ilyen szigorú policy mellett. talán egy retro blogtali segíthet indokot és aktivitást generálni

válasz 1 like

Tibi, hii! welcome back

Fbon jelezte Mix-r Olthyer Resty Orca is h lehetne egy Kereszttea / blogtali! En meg bedobtam az international blogtali otletet valahol tekintve h egyre tobben kulfoldon vannak.

Szoval valami lehetne valamikor valahol.

GuNN is jelentkezett privatban egyebkent, meg kezd lenni valami minimal aktivitas, de tenyleg honapok ota szakad rolam a verejtek h h erjem el az embereket, mert expliciten leirtam anno h nem kontaktolok meg senkit. (Ld profil)

Kell kuldenem egy aszf (F.A.SZ.) modositast.

válasz 1 like

nem facebookozom, ma reggel véletlenül nyitottam meg, de ötülök, hogy így alakult és belebotlottam a postodba


Tibi, valahogy így gyűlünk szépen lassan én is örülök akkor de mire is számítok ha az emberek már a fb-ot se használják? eh! to be 100% accurate, nekem is fent van egy fb "news feed eradicator" pluginem, szóval ha megnyitom a fb-ot, tök üres a hírfolyamom (csökkentendő a függőségem mellékhatásait, még jó régen raktam fel). ehhh!!!

válasz 1 like

Day1: majus 18 szimpla

Day2: u decide, fb-on onszervezodo akciothread

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...